Hyppää sisältöön

Laskettelureissun rahoitus kuntoon – vinkit lainan kilpailuttamiseen

Laskettelureissu tarjoaa varmasti unohtumattomia elämyksiä lumisilla rinteillä, olipa kyseessä sitten perheen yhteinen loma Alpeilla tai viikonloppureissu lähimpään laskettelukeskukseen. Lomamatkan rahoittamiseen on monia vaihtoehtoja, esimerkiksi netistä haettu kulutusluotto tai joustoluotto. Molemmat lainatyypit ovat vakuudettomia.

Laskettelureissu tarjoaa varmasti unohtumattomia elämyksiä lumisilla rinteillä, olipa kyseessä sitten perheen yhteinen loma Alpeilla tai viikonloppureissu lähimpään laskettelukeskukseen. Näihin matkoihin liittyy totta kai merkittäviä kuluja matkakustannuksista majoitukseen ja välinevuokriin. Kilpailutettu vakuudeton käyttölaina voi tarjota edullisen tavan rahoittaa reissu.

Kotimaisen Nordic Bankin kautta voit kilpailuttaa monenlaiset vakuudettomat lainat 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti 1–15 vuoden laina-ajalla. Lainan korko voi olla noin 4,5–20 %, joten kilpailutus todellakin kannattaa. Eri vaihtoehtoja vertailemalla voit löytää halvemman, sinun tarpeisiisi sopivan käyttölainan.

Rahoitusvaihtoehdot laskettelureissulle

Lomamatkan rahoittamiseen on monia vaihtoehtoja, esimerkiksi netistä haettu kulutusluotto tai joustoluotto. Molemmat lainatyypit ovat vakuudettomia. Ne mahdollistavat nopean pääsyn tarvittaviin varoihin, jolloin voit keskittyä nauttimaan laskettelusta.

Kulutusluotto on kertaluonteinen laina, eli koko summa siirretään tilillesi kerralla. Luottoa maksetaan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti kuukausierissä. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos tiedät jo valmiiksi, kuinka paljon tarvitset lainaa. Yhdellä lainalla voit maksaa niin matkat, majoitukset kuin ruoatkin.

Joustoluotto taas tarjoaa enemmän joustavuutta. Koko summaa ei välttämättä siirretä tilillesi kerralla. Sen sijaan saat luottorajan, jonka puitteissa saat tehdä nostoja. Voit nostaa lainaa oman tarpeesi mukaan useissa erissä ja maksaa sitä takaisin omassa tahdissasi. Joustoluotto muistuttaa ominaisuuksiltaan luottokorttia mutta ilman fyysistä korttia.

Lainojen vertailu voi tuoda huimat säästöt

Lainojen vertailulla voi olla merkittävä vaikutus kokonaiskustannuksiin. Korkoprosentti ja muut kulut voivat vaihdella suuresti eri lainanantajien välillä, ja siksi huolellinen kilpailutus saattaa säästää huomattavia summia. Kilpailutus kannattaa tehdä Nordic Bankin kautta, sillä voit saada useita lainatarjouksia vain yhdellä maksuttomalla hakemuksella.

Kilpailuttamalla voit löytää parhaat lainatarjoukset. Kaikenlaiset lainat kannattaa kilpailuttaa, mutta toki vertailun merkitys korostuu, kun kyseessä on isompi laina. Isossa lainassa säästöt saattavat kohota jopa satojen tai tuhansien eurojen kokoisiksi, kun valitset halvemman vaihtoehdon. Kilpailuttaminen auttaa tekemään tietoisia taloudellisia päätöksiä.

Näin helppoa rahoituksen kilpailutus on

Kilpailuttaminen on helppoa Nordic Bankin avulla:

  1. Laske, kuinka paljon tarvitset käyttölainaa.
  2. Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin kautta.
  3. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä paras.

Hakemuksesi toimitetaan noin 30 eri rahoituslaitokselle. Voit saada monta tarjousta vain yhdellä ilmaisella hakemuksella. Saat tarjouksista ilmoituksen kätevästi suoraan sähköpostiisi. Kun sopimus on syntynyt, saat rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo saman arkipäivän aikana.

Saat käyttää rahat mihin itse haluat. Voit maksaa niillä majoituksen, ruoat ja vaikka matkamuistotkin. Rahoitusta voidaan tarvita myös esimerkiksi välinevuokriin ja matkakuluihin.

Lainaa lyhennetään erissä kuukausittain. Sen ansiosta kaikkia kuluja ei tarvitse maksaa kerralla, vaan saat pilkottua ne mukavasti pienempiin osiin, aivan kuin osamaksussa. Voit halutessasi lyhentää lainaa nopeammassakin tahdissa, jos niin haluat.

Lainaa voi saada, jos luottotiedot ja tulot ovat kunnossa

Vakuudetonta lainaa voi hakea täysi-ikäinen, jolla on vakaat tulot ja luottotiedot kunnossa. Lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa. Näin kannattaakin toimia varsinkin, jos kyseessä on isompi lainasumma. Ison lainan saa todennäköisemmin yhdessä ja yhteiselle lainalle voi saada matalamman koron.

Voit täyttää hakemuksen netissä milloin tahansa. Hakemuksen tekeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei sido ottamaan lainaa.