Hyppää sisältöön

Haglöfs panostaa laskukansaan

Haglöfs lanseeraa kaudelle 2012/13 uuden Haglöfs SKI -malliston, jonka leikkaukset on suunniteltu erityisesti vapaalaskijoiden ja lumilautailijoiden makuun.

Värikkyyttä, teknisyyttä ja rentoa linjaa

Haglöfs on tunnettu teknisistä ja kestävistä ulkoiluvaatteistaan, mutta tähän asti leikkaukset ovat olleet tyköistuvia ja sävyt maltillisia. Kaudella 2012/2013 puhaltavat uudet tuulet:

Uuden SKI-malliston uusi linja on nuorekkaampi ja rennompi. Suoremmilla leikkauksilla valmistetut vaatteet sopivat monelle vartalomallille, ja kirkkaat värivaihtoehdot sekä tekniset yksityiskohdat houkuttelevat aktiivisesti liikkuvia kuluttajia. Uusi mallisto on oivallinen rinteeseen: se sopii snoukkaajien ja vapaalaskijoiden vaativiin tarpeisiin niin käytön kuin ulkonäkönsäkin puolesta, kertoo Haglöfsin Euroopan myyntijohtaja Jari Grev.

Mallistossa on kuitenkin edelleen myös kapeita ja tiukkoja malleja, eikä after-skitä ole unohdettu: SKI-mallistossa on myös fleecejä ja kevyttoppatakkeja.

Voitokas Vassi-vapaalaskumallisto SkiExpoilla

Haglöfsin Vassi-takki voitti jo viime helmikuussa urheilubrändien kansainvälisessä päätapahtumassa, ISPO-messuilla Münchenissä, Action-sarjan vaatteiden kategorian. Kestävässä ja kevyessä vapaalaskutakissa on paljon hiihtäjää palvelevia yksityikohtia, kuten säänkestävä ja keksisuuntainen vetoketju, jossa on tuulilistat ja leukasuoja.

– Vassi on Haglöfsin ensimmäinen vapaalaskumallisto, joten olemme ylpeitä, että se on arvioitu heti lanseerausvuotenaan kategoriansa parhaaksi. Uskomme, että mallisto täyttää vapaalaskijoiden toiveet, Grev iloitsee.  

Vassi-sarjan nimi tulee samannimisestä vuoresta Pohjois-Ruotsissa. Yksi Haglöfsin Vassi-sarjan kehittäjistä, kiirunalainen telemark-hiihtäjä Per Johnsson, näki nuorena ikkunastaan joka aamu ensimmäisenä Vassi-vuoren.

Per Johnsson ja muut Haglöfsin edustajat esittelevät mallistoa SkiExpoilla Helsingin messukeskuksessa 2-4.11. Scandinavian Outdoor Storen / Partiovarusteen osastolla.

Lähde: Haglöfs