Recon-laskulasinäyttö
Asusteet, Varusteet

Recon-näyttö laskulaseihin – herkkua gadget-hifistelijöille

Korkeusmetrit, kaverin sijainti, sykemittaritiedot, kypäräkameran näkymä…Recon tuo kosolti informaatiota laskijan silmien eteen jo laskun aikana.

Recon on laskulaseihin asennettava näyttö, josta voi laskun aikana seurata laskulasin alareunan pieneltä näytöltä laskuun liittyvää informaatiota, kuten korkeutta merenpinnasta tai samanlaista laitetta käyttävän kaverin sijaintia.

Kun Reconit saapuivat testattavaksi Skimbaajan toimitukseen, toimitussihteeri Arttu Muukkonen totesi, että “eikö nyt voisi laskea vaan?” Se on hyvä kysymys, mutta samalla hetkellä tunsimme kumpikin itsemme sediksi.

Keskustelee sykemittareiden ja kypäräkameroiden kanssa

Recon kommunikoi myös useimpien älypuhelimien ja joidenkin sykemittareiden ja kypäräkameroiden kanssa, jolloin sitä voi hyödyntää suunnistamisessa tai tavoitteellisessa treenaamisessa. Skimbaajan pikatestissä näitä ominaisuuksia ei kokeiltu.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Laitteen käyttökytkimet ovat hyvin suunniteltu käytettäväksi hanskojen kanssa.
Laite antaa tietoa muun muassa koordinaateista, korkeuseroista ja vallitsevasta sekä koko laskun huippunopeudesta. Myöskin hyppyjen ilma-aika taltioituu jälkikäteen arvioitavaksi.

Jäi pian laukun pohjalle

Varoituksen sana: lukemat ovat monesti mielikuvia pienempiä. Vastauksena Artun alkuun esittämään kysymykseen – Recon jäi varustelaukun pohjalle parin päivän testaamisen jälkeen. Mutta varmasti on laskijoita, joille Reconin mahdollisuuksista on paljon iloa.

Recon-liittimiä löytyy ainakin Alpinan, Brikon, Oakley, Smithin, Scottin, Uvexin sekä Zealin laskulaseista.

Hinta: 399 euroa ja esimerkiksi Uvexin lasien kanssa 549 euroa

Teksti: Jussi Ovaskainen
Skimbaaja 05/12


Avainsanat:
,
Arvostele artikkeli:
Recon-näyttö laskulaseihin – herkkua gadget-hifistelijöille Recon-laskulasinäyttö
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,50/5 - 2 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.