Hyppää sisältöön

Pääsiäisenä rinteet ja lasketteluolosuhteet ovat huippuluokkaa – TIEDOTE (SHKY 26.3.2013)

Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen (SHKY) tiedote 26.02.2013

Sääennuste lupaa mukavien hiihtokelien jatkuvan pääsiäisenä koko Suomessa, ja kaikissa hiihtokeskuksissa ollaan valmiina iloiseen ihmisvilinään. Valmiiksi loistavassa kunnossa olevat rinteet pysyvät hyvänä napakoiden yöpakkasten ansiosta. Hiihtokeskusten koko vuoden onnistumisen kannalta pääsiäinen on tärkeä, joten hyviä säitä toivotaan kovasti.

Suurimpien hiihtokeskusten keskusvaraamoista kerrotaan, että vielä kannattaa kysellä haja- tai peruutuspaikkoja pääsiäiseksi. Petipaikkojen myynti on sujunut kaiken kaikkiaan erinomaisesti ja monet keskukset ovat tällä hetkellä täynnä. Tänäkin vuonna hiihtokausi tulee kuitenkin jatkumaan vielä pitkän matkaa juhlapyhien jälkeen, joten aurinkoisia laskettelureissuja kannattaa varata hyvissä ajoin myös muille kevään viikonlopuille, vinkkaa Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen toiminnanjohtaja Anne Larilahti.

Kevään tapahtumatarjonta on vilkasta, siksi hiihtokeskusten tapahtumakalenteria kannattaa seurata tarkkaan. Vaihtoehtoja on moneen makuun ja leppeässä säässä on helppo nauttia karnevaalitunnelmasta, tai vaikkapa testata uusia välineitä.
Tarkista oman kohteesi tapahtumat kalenterista: http://www.ski.fi/tapahtumakalenteri.

Rinteiden aukiolo ja muu ajankohtainen hiihtokeskustieto
matkapuhelimeen sivuilta m.ski.fi.

Lisätietoa: Anne Larilahti, toiminnanjohtaja, Suomen Hiihtokeskusyhdistys r.y., gsm 050 518 1833, s-posti. anne.larilahti@ski.fi