Hyppää sisältöön

Kivikon tyttösessarit kannustivat parkkiin

Volcomin tyttösessareissa Kivikon lumiparkissa tunnelma oli loistava ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Parkkilasku kiinnostaa monia tyttöjä ja sessareiden tarkoituksena oli kannustaa yhä useampia mukaan.

Volcomin Stepping Stones tapahtuman järjestäjiin kuuluvan Wilma Wibomin mukaan tyttölautailijoiden taso on viime vuosina noussut huimaa vauhtia. Tulevaisuus näyttää Wibomin mielestä hyvälle ja etenkin nuoret lautatytöt viihtyvät parkissa.

Parkki oli tapahtumaa ajatellen suunniteltu kaikentasoisille laskijoille sopivaksi. Sessareiden osallistujia näyttivät kiinostavan erityisesti reilit ja pienemmät hyppyrit, mutta rinteen laidasta löytyi myös isompia hyndiä.

Kaikille mahdollisuus oppia

Parkissa ryhmähenki on tärkeää ja esimerkiksi uusien juttujen kokeileminen on helpompaa kavereitten tsemppaamana. Volcomin sessareiden tarkoitus olikin tarjota mahdollisuus kaikentasoisille ja ikäisille tytöille oppia parkkilaskua yhdessä. Kynnys osallistumiseen pyrittiin pitämään mahdollisimman matalana ja osallistuminen oli kaikille avointa. Ainoastaan Lumiparkin pääsymaksu, 13 euroa, piti maksaa.

kaikki palkittiin

Kilpailussa ratkaisi asenne

Osallistujat jaettiin tasoryhmiin, joita valmensivat huippukoutsit. Rennon tapahtuman tarkoitus ei ollut skabaaminen, vaan hauskanpito ja oman itsensä ja pelkojensa voittaminen. Porukan kannustus tsemppasi kokeilemaan uusia juttuja ja palkintoja jaettiin parhaitten taitojen lisäksi esimerkiksi parhaista pannuista, tyylistä ja asenteesta.

Ensi vuonna uudestaan

Toista kertaa järjestetty tapahtuma houkutteli Kivikkoon noin 40 tyttöä lähinnä pääkaupunkiseudulta. Mukana mallia antamassa oli myös Volcomin tiimilaskijoita Norjasta asti. Meininki oli rento, sää suosi ja onnistunut tapahtuma on tarkoitus järjestää ensi vuonna uudelleen.

Teksti: Saara & Veera Argillander
Kuvat: Volcom