Kuinoma.fi ja Burton Store yhteistyö
Asusteet, Lumilautailu, Lumiturvallisuus

Burton Store ja Kuinoma.fi kannustavat lautailijoita välineiden vaihteluun

Oletko miettinyt, mitä voisit tehdä kaapin pohjalla lojuville lautailuvälineille, joita et itse juuri nyt tarvitse? Entä mistä voisi saada vähäksi aikaa käyttöön vaikkapa laskulasit? Lainaa ne!

Burton Store Helsinki ja lainaispalvelu Kuinoma.fi helpottavat laskijoiden arkea aloittamalla yhteistyön, joka on suunnattu erityisesti vapaalaskun harrastajille.  Jatkossa nurkissa pyörivät lumiturvallisuus- ja harrastusvälineet voi toimittaa Burton Storeen, josta lainaaja saa ne kätevästi lunastettua itselleen. Lainaukseen liittyvistä asioista omistaja ja lainaaja sopivat Kuinoma.fi –sivuston välityksellä. Lautailijoiden ja ja vapaalaskijoiden odotetaan löytävän palvelun nopeasti, lajikulttuurien vahva piirre kun on rento porukkahenki.

Lautailuliike ja lainauspalvelu yhdistivät voimansa

Sörnäisiin syksyllä 2012 avattu Burton Store on Pohjoismaiden ensimmäinen lajiaan, ja Suomen suurin pelkästään lumilautailun ympärille keskittyvä alan liike. Siksi se onkin enemmän kuin luonteva kohtaamispaikka välineitään vaihtelemaan halajaville laskuharrastajille.

Kuinoma.fi on tekninen palvelu, jonka avulla sivuston käyttäjät sopivat keskenään tuotteidensa lainaamisesta ja vuokraamisesta. Tavaroita voi luovuttaa lainaan oman valinnan mukaan ilmaiseksi tai pientä korvausta vastaan.

Mainos
Mainos

Lumiturvallisuutta parantamassa

– Omien tavaroiden lainaamiseen liittyy paljon tapaamisaikojen sopimisia kun tavarat liikkuvat edestakaisin omistajien ja lainaajien välillä. Kiireisinä aikoina moni tärkeä tavaralaina voi jäädä toteutumatta kalenterien yhteensopimattomuuden takia. Burton Storen kaltaiset lainatavaroiden toimitus- ja säilytyspaikat auttavatkin valtavasti. Lisäksi viihtyisä liike kahvinkeittimineen tarjoaa uudenlaisen mukavan paikan omien tavaroiden
lainaustoiminnalle, kertoo Kuinoman perustaja Markku Jussila.

Myös kesäkausi on huomioitu, sillä kunhan asfaltti paljastuu sulavan lumen alta, voi Burton Storeen tuoda lainattavaksi esimerkiksi surffausvälineitä ja longboardeja.

Lähde: Tiedote Kuinoma.fi / Funster Oy


Avainsanat:
,
Arvostele artikkeli:
Burton Store ja Kuinoma.fi kannustavat lautailijoita välineiden vaihteluun Kuinoma.fi ja Burton Store yhteistyö
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3,00/5 - 1 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.