Asusteet, Persoonat, Rinnemuoti

Kari Traa – sporttivaatteita aktiivisille naisille

Entinen freestylehiihtäjä Kari Traa kävi esittelemässä naisten urheiluvaatemallistoaan Liikkeelle!-liikuntatapahtumassa.

”Kuten niin monet muut naiset, minäkin turvaudun arkipukeutumisessa usein neutraaleihin väreihin, kuten mustaan ja harmaaseen. Vastapainoksi haluan urheiluvaatteideni olevan mahdollisimman värikkäitä. Värit saavat aina hyvälle tuulelle ja antavat energiaa suoritukseen”, kertoo norjalainen freestyle-laskija Kari Traa pukeutumisfilosofiastaan. ”En ymmärrä, miksei urheillessakin saisi näyttää huolitellulta. Minulle tulee hyvä olo siitä, kun tiedän olevani aina parhaimmillani.”

Harrastuksesta ammatiksi

Kari Traa, 37, on yksi maailman menestyneimmistä naisalppihiihtäjistä. Yli viisitoistavuotisen uransa aikana Kari ehti voittaa mitaleita sekä Olympialaisissa että maailmanmestaruuskilpailuissa ja saavuttaa 37 ykkössijaa World Cupeissa kilpaillessaan.  Torinon Talviolympialaisissa vuonna 2006 saavutettu hopea jäi Karin ammattilaisuran viimeiseksi. Nykyään hän keskittyy ikioman naisten urheiluvaatemerkkinsä kehittämiseen erityisesti markkinointi- ja suunnittelupuolella, ja toimii tietysti myös nimeään kantavan vaatemerkin keulakuvana.

Oma urheiluvaatemerkki oli Karin haaveena pitkän aikaa, ja urheilu-uran päätyttyä hän pystyi panostamaan täysillä vuonna 2002 lanseerattuun tuotemerkkiinsä. ”Olen aina rakastanut tehdä käsilläni, ja tuunasin ja ompelin omia vaatteitani jo pikkutyttönä. Harrastus jatkui vanhemmiten, ja kisamatkoillakin neuloin hattuja ja ponchoja itselleni ja joukkuetovereilleni.” Entisenä ammattiurheilijana Karilla onkin  omakohtaiset kokemukset siitä, millainen urheiluvaate sopii seikkailijaluonteen elämäntyylin vaatimuksiin.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Naisellisuudesta tinkimättä

Karin tuoreen malliston vaatteet ovat yksinkertaisia, vartalonmyötäisiä ja ergonomisia. Materiaalit on valittu pitämään lämpöä, mutta myös kestämään kulutusta ja hikoilua. Silti vaatteet eivät tingi naisellisesta tyylistä, ja merkin logona toimiva perhonen esiintyy useimmissa malliston vaatteista. Vaatteet sopivatkin reippaille naisille, jotka eivät pelkää ilmaista itseään esimerkiksi pinkillä värillä. Valikoimasta löytyy monipuolisesti aluspukeutumista, välipukeutumista, päällysvaatteita, treenivaatteita, katupukeutumista sekä päähineitä, joita kaikkia on helppo yhdistellä keskenään.

Kari iloitsee siitä, että oman urheiluvaatemerkin kautta hänellä on ollut mahdollisuus saada harrastuksesta ammatti jo toistamiseen. ”Olen ollut hyvin onnekas. On mahtavaa yhdistää tällä tavoin kaksi intohimon kohdettani, ja olla omalta osaltani kannustamassa naisia entistä aktiivisempaan elämäntapaan”, hän toteaa.


Avainsanat:
, ,
Arvostele artikkeli:
Kari Traa – sporttivaatteita aktiivisille naisille
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,00/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.