Suosittua Ylläs – Huipulla tuulee –sarjan toista tuotantokautta kuvattiin talvella 2013 lumisissa olosuhteissa. Nyt kotikatsomot pääsevät seuraamaan jälleen Lapin hienoja maisemia ja monia persoonallisia ihmisiä.
Ajankohtaista, Kohteet, Lappi

Huipulla tuulee taas: Ylläksen arki jälleen televisioissa

Suosittua Ylläs – Huipulla tuulee –sarjan toista tuotantokautta kuvattiin talvella 2013 lumisissa olosuhteissa. Nyt kotikatsomot pääsevät seuraamaan jälleen Lapin hienoja maisemia ja monia persoonallisia ihmisiä.

Ylläksen maisemiin sijoittuva tv-sarja käynnistyy toisen tuotantokauden jaksoilla. Hiihtokeskuksen arki palaa ruutuun Sub-kanavalla keskiviikko-iltaisin kello 21 9.10. alkaen.

Dokumentaarinen viihdesarja Lapin hiihtokeskuksen ihmisistä

Viime syksy tutustutti television katsojat Ylläksen ihmisiin ja maisemiin. Tuolloin Ylläs-sarjassa seurattiin muun muassa paikallisen kauppiaan, hiihdonopettajan ja safariyrittäjän kiireistä arkea heidän huolehtiessaan turistien ja paikallisten asukkaiden moninaisista tarpeista ja toiveista.

Tulevalla kaudella tuttujen kasvojen lisäksi mukana on myös uusia tuttavuuksia. Uusien ihmisten lisäksi laskettelu, Lapin mahtavat maisemat ja luminen luonto ovat nyt sarjassa entistä keskeisemmässä roolissa. Uusi tuotantokausi tutustuttaa katsojat muun muassa paikalliseen Läskit & Nahkat –nimiseen vapaalaskuseuraan sekä Pallas-Yllästunturin kansallispuiston työntekijöihin.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Miksi Ylläksellä viihdytään?

Sarjan pääosassa on kymmenkunta paikallista keskushenkilöä. Varsinaisten päähenkilöiden lisäksi sarja tutustuttaa katsojan myös laajemmin koko kyläyhteisöön molemmin puolin tunturia.

Henkilöiden kautta paneudutaan myös Ylläksen henkeen ja sen syntyyn sekä kysymykseen, miksi Ylläksellä viihdytään. Kaikilla sarjan henkilöillä on oma roolinsa kyläyhteisössä sekä mielenkiintoinen tarinansa kerrottavana ja syynsä Ylläksellä viihtymiseen.

Ylläs tarjoilee realistista ja humoristista elämänmenoa. Sarja on suositeltavaa katsottavaa hiihtokeskuksen arjesta ja ihmisistä sekä Lapin hienoista maisemista kiinnostuneilla.

Lisätietoa Ylläs – Huipulla tuulee –sarjasta MTV3:n verkkosivuilla

Tutustu Lumipallon esittelyyn sarjan ensimmäisestä tuotantokaudesta

Lue Lumipallon keskusesittely Ylläksestä

Kuva: Simo Vunneli


Avainsanat:
Arvostele artikkeli:
Huipulla tuulee taas: Ylläksen arki jälleen televisioissa Suosittua Ylläs – Huipulla tuulee –sarjan toista tuotantokautta kuvattiin talvella 2013 lumisissa olosuhteissa. Nyt kotikatsomot pääsevät seuraamaan jälleen Lapin hienoja maisemia ja monia persoonallisia ihmisiä.
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,00/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.