Sveitsin parhaat rinteet ja mukavimmat hotellit ovat todella helposti saavutettavissa Suomesta!
Advertoriaali, Hiihtokeskukset, Kohteet, Majoitus

Lomalle Sveitsin parhaaseen hiihtokeskukseen LAAXiin

235 kilometriä erittäin nautinnollista laskettavaa loistavissa puitteissa. Sveitsin parhaat rinteet ja mukavimmat hotellit ovat todella helposti saavutettavissa Suomesta!

Hiihtomatka Alpeille on yksinkertaisimmillaan todella helppoa. Tutustu, kuinka vaivattomasti pääset nauttimaan Sveitsin parhaista laskuista.

Sveitsi on helppo vaihtoehto alppilomalle

– Suosittelen Sveitsiä! Täällä kaikki toimii moitteetta ja muutenkin maa sopii suomalaiseen makuun, tiivistää LAAXin projektipäällikkö Kristian Paasila Sveitsin parhaita puolia suomalaisille lomailijoille.

Suorat lennot, hiihtokeskusten sijainti lähellä lentokenttää sekä hyvät yhteydet ovat Sveitsissä lyömätön yhdistelmä, kun halutaan matkustaa helposti ja ennen kaikkea nauttia kokonaisvaltaisesti lomasta lumivarmoissa maisemissa.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

– Varaa vain suora lento Helsingistä Zürichiin esimerkiksi Finnairilta tai SAS:ilta. Matka Zürichistä jatkuu helpoiten linja-autolla tai junalla. LAAXin oma lentokenttäbussi kulkee torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin suoraan Zürichistä LAAXiin. Lisäksi Sveitsin erinomaiset junat kulkevat Zürichistä Churiin tunnin välein ja sieltä viimeiset kilometrit taittuvat nopealla Posti-bussilla, joka lähtee suoraan junan saavuttua Churin asemalle, neuvoo Paasila helposta alppilomasta haaveilevia.

LAAXin rinteistä 70% sijaitsee yli 2000 metrissä, joten kausi on todella pitkä.

Sveitsin paras hiihtokeskus sopii hyvin omatoimimatkaajalle

LAAX valittiin juuri Sveitsin parhaaksi hiihtokeskukseksi kansainvälisissä ”World Ski Awardseissa”. Kohde on erinomainen vaihtoehto omatoimiselle alppilomalle.

– LAAX on todella hyvä ja vaivaton valinta alppikohteeksi. Rinteistä 70% sijaitsee yli 2000 metrissä, joten kausi on todella pitkä. Tekemistä ja laskettavaa LAAXissa riittää niin viikonlopuksi kuin pidemmäksikin aikaan. 235 kilometriä vaihtelevia rinteitä, korkeuseroa parhaimmillaan 2000 metriä, helposti saavutettavat offpiste-mahdollisuudet sekä neljä erinomaista parkkia tarjoavat sopivaa laskettavaa kaikille, listaa Paasila LAAXin hyviä puolia.

Helpon saavutettavuuden lisäksi myös oleskelu kompaktissa LAAXissa on helppoa. Hissit, rinteet, ravintolat ja palvelut ovat kaikki lähellä ja liikkuminen on helppoa. Alueella on erittäin kattava langaton internet-verkko ja tämä kattaa hotelleiden lisäksi yli 200 pistettä eri puolella rinnealuetta. Alueella vierailleet yllättyvätkin yleensä positiivisesti LAAXin mahdollisuuksista, moderniudesta ja yhtenäisestä konseptista alueen huipuilta aina hotelleihin asti.

LAAXissa hissit, rinteet, ravintolat ja palvelut ovat kaikki lähellä ja liikkuminen on helppoa.

LAAXin erikoisuutena erinomaiset hotellit

Rinnetarjonnan lisäksi LAAX yllättää vierailijan positiivisesti myös majoituksen suhteen. Valittavissa on vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ulkonäöllisesti alueen hotellit poikkeavat usein totutusta.

– LAAXin moderni ilme ja korkea laatu näkyvät rinnetoimintojen lisäksi myös itse kylässä sekä hotelleissa. LAAXin erikoisuus ovat erittäin modernit ja hyvät hotellit keskeisillä paikoilla. Valittavana on monenlaisia vaihtoehtoja. rocksresort, Riders Palace ja signinahotel ovat suositukseni suomalaisille vieraille, jotka miettivät, että missä kannattaisi majoittua LAAXissa. Yhteistä niille on, että takuuvarmasti saat rahallesi vastinetta ja kustakin pääset suoraan rinteeseen ilman erillisiä bussikyytejä. Muutenkin ohjelmaa riittää lähiympäristössä koko loman ajaksi, neuvoo Paasila.

rocksresort – LAAXin maamerkki ja perheille sopiva huoneistohotelli

rocksresort on LAAXin maamerkki ja toiminnan keskipiste. Molemmat LAAXin johtavat kylään laskut päättyvät keskelle rocksresortin aukiota. Kokonaisuus koostuu kahdeksasta isosta paikallisesta kivestä rakennetusta kuutiosta, joista kukin sisältää täydellisesti varusteltuja 4-8 hengen huoneistoja. rocksresort on osa Design Hotels™ -hotelleja, joten todella ainutlaatuisesta luomuksesta on kyse.

– rocksresort on erittäin suosittu ja erilainen huoneistohotelli, talvisesongille huoneistot varataan erittäin aikaisessa vaiheessa. Esimerkiksi talven 2014 osalta on enää muutamia vapaita huoneistoja helmikuussa ja myöhemmin keväällä. Huoneistohotellissa on erinomaiset ruuanlaittomahdollisuudet, mutta myös viisi erillistä ravintolaa – omatoimisen kokkailun lisäksi ruokalistalta löytyy siten niin hampurilaisia, fondueta, perinteisiä pihvejä kuin myös erilaisia etnisiäkin vaihtoehtoja. Sen lisäksi useammat kahvilat, pop up – ravintolat ja baarit tarjoavat elämyksiä vierailijoille.

– Ja LAAXilla on paljon tarjottavaa myös perheille, rocksresortin välittömässä läheisyydessä hiihtokoulu tarjoa opetusta alle 6-vuotiaille, jossa lapset oppivat ihan huomaamatta ohjelman ohessa laskemisen alkeet. Vähän vanhemmille lapsille on myös omaa tarjontaa, jossa opitaan freestyle-laskun alkeet turvallisesti. Lisäksi on myös lastentarha kello 9-16 välillä, avaa Paasila tarjontaa rocksresortin ympärillä ja mahdollisuuksia erityisesti lapsiperheille.

> Tutustu rocksresortiin

Riders Palace – freestyle-väen kokoontumispaikka

Riders Palace on legendaarinen kivestä, puusta ja lasista tehty arkkitehtuurinen taidonnäyte LAAXin keskustassa ja erityisen tunnettu nuoremman väen keskuudessa. Huoneita on valittavana 5-hengen kerrossänkyhuoneista aina sviittiin asti.

Riders Palace on Laaxin menomesta. Hotellin aulabaari on avoinna lähes 24 tuntia vuorokaudessa ja on erittäin monen after ski -vieraan illan ensimmäinen ja aamun viimeinen pysähdyspaikka. Ikäraja hotellin asiakkaille on 18-vuotta, joten perinteinen perhehotelli ei ole kyseessä. Hotellin omassa klubissa esiintyy maailmanluokan esiintyjiä, asukkaina on myös laskumaailman omia tähtiä. Täällä parkkilaskijat ja lumilautailijat jakavat vinkkejään sekä tapaavat alan staroja. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee Freestyle Academy, jossa on mahdollista harjoitella turvallisesti hyppyjä ja uusia temppuja, valottaa Paasila hotellin asiakaskuntaa ja mahdollisuuksia.

> Tutustu Riders Palaceen

signinahotel – nautiskelijoiden alppihotelli

signinahotel on klassinen 4-tähden alppihotelli Riders Palacen ja rocksresortin välissä ja tunnettu hyvästä palvelustaan. Huoneet ovat pääsääntöisesti 2-hengen huoneita joko päärakennuksessa tai erillisessä lisärakennuksessa.

 signinahotelisssa on erinomainen palvelu ja se soveltuu hyvin nautiskelijoille. Hotellissa on oma spa-osasto ja kunnollinen suomalainen sauna, joissa laskupäivän jäykistämiä lihaksia on hyvä verrytellä ja palautella jälleen toimintakuntoon. Suosittelen erityisesti mahdollisuutta puolihoitoon, jolloin pääset nauttiman rocksresortin erinomaisista ravintoloista, paljastaa Paasila hotellin saloja.

> Tutustu signinahotelliin

Lisätietoa LAAXista

Pääsesonki kestää 30.3.2014 saakka, mutta laskettavaa riittää aina 21.4.2014 asti. Oma lentokenttäbussi liikennöi LAAXin ja Zürichin välillä torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin oheisesti:

  • Lähtö LAAXista Zürichiin klo 9:00
  • Lähtö Zürichistä LAAXiin klo 13:00.

> Tutustu tarkemmin LAAXin sijaintiin ja saavutettavuuteen eri kulkuneuvoin
> Osta LAAXin hissilippu ennakkoon

Tutustu LAAXin kohde-esittelyyn Lumipallossa


Avainsanat:
,
Arvostele artikkeli:
Lomalle Sveitsin parhaaseen hiihtokeskukseen LAAXiin Sveitsin parhaat rinteet ja mukavimmat hotellit ovat todella helposti saavutettavissa Suomesta!
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,57/5 - 7 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.