Hyppää sisältöön

Suomen suurin lumilautailukilpailu IS Open

Suomen suurin lumilautailutapahtuma IS Open järjestetään Iso-Syötteen hiihtokeskuksessa 2. – 5.4.2014.

Ensimmäistä kertaa Sothsissa olympialajina kilpailtu slopestyle kokoaa kansainväliset huiput Suomeen.

Suomen ensimmäinen 5-tähden slopestyle-kilpailu

Iso-Syötteen parhaissa kevätkeleissä kilpailtava IS Open lasketaan 2. – 5.4.2014. Kilpailu käydään open-formaatilla ja osallistujien määrä on rajattu maksimissaan sataan osallistujaan. Palkintorahaa kisassa on jaossa 50 000 dollaria.

Ilmoittautuminen kilpailuun on käynnissä ja jo lähes puolet avoimista paikoista on täytetty. Jo ilmoittautuneiden perusteella tiedossa on erittäin kovatasoinen kilpailu, mukana ovat muun muassa Niklas Mattsson Ruotsista, Antoine Truchon Kanadasta, Lucien Koch Sveitsistä, Justin Morgan Yhdysvalloista sekä Kalle Järvilehto ja Tuomas Pohjonen Suomesta. Iso-Syötteellä nähdään todennäköisesti myös olympialaisten kävijöitä sekä World Snowboard Tourin slopestyle-rankingistä tuttuja nimiä.

– Kilpailu on herättänyt paljon kiinnostusta laskijoiden keskuudessa sekä Suomessa että ulkomailla. On todella hienoa saada Suomeen erittäin kovatasoisen slopestyle-­kilpailu heti olympialaisten jälkeen. Ilmoittautuminen kisaan on käynyt todella vilkkaana. Jos mielii osallistujana mukaan, niin kannattaa laittaa ilmoittautuminen sisään mahdollisimman nopeasti, tapahtumajärjestäjä Mikko Kittelä kertoo.

Tapahtuma on suunnattu koko perheelle. Slopestyle-­kilpailun lisäksi Iso-Syötteellä on luvassa paljon erilaista viihdykettä niin perheen pienimmille kuin vanhemmlllekin katsojille.

Järjestettävä IS Open on osa kansainvälistä World Snowboard Tour –kilpailukiertuetta. Kilpailun järjestää Kustom Promotion Oy yhdessä Iso-­Syötteen hiihtokeskuksen kanssa.

> Lisätietoa kilpailusta

Lähde: Kuston Promotion Oy / Iso-Syöte Oy
Kuva: Iso-Syöte

Tutustu Iso-Syötteen kuulumisiin ja odotuksiin tapahtumasta kauden alla