Suomen ensimmäinen 5-tähden slopestyle-kilpailu IS Open kisattiin Iso-Syötteellä 2.–5.4.2014.
Ajankohtaista, Lumilautailu

IS Open kisattiin hyvissä olosuhteissa

Suomen ensimmäinen 5-tähden slopestyle-kilpailu IS Open kisattiin Iso-Syötteellä 2.–5.4.2014.

Vuoden 2014 suurin lumilautailutapahtuma Suomessa, Iso-Syötteellä järjestetty IS Open, käytiin erittäin hyvissä olosuhteissa.

Laskijoilta nähtiin toinen toistaan hienompia suorituksia. Semifinaalissa laskijoita oli 30, joista 8 parasta selvitti tiensä finaaliin. Kilpailun voittoon laski Ruotsin Niklas Mattsson pistein 90.25 Toiseksi tuli semifinaalin voittanut Janne Korpi pistein 89.00 ja kolmanneksi Yhdysvaltain Eric Beauchemin pistein 80.00.

– Kilpailu on ollut mahtava. Kun tulin paikalle, en ensin nähnyt kilpailun potentiaalia, mutta heti ensimmäisestä päivästä lähtien on ollut todella hauskaa ja rata on ollut erittäin hyvä. Myöskin ilmapiiri on ollut loistava, kilpailun voittoja Niklas Mattsson totesi heti kilpailun jälkeen.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

– Hyvä fiilis, meni hyvin. Toisella laskulla kaaduin aika pahasti, ja nyt on kroppa kipeänä. Viimeinen yritykseni oli hyvä lasku, jos temput olisivat onnistuneet täydellisesti olisin voittanut. Hieman harmittaa, mutta voittaja kyllä ansaitsi voittonsa, kun itse hieman haparoin, toiseksi tullut Korpi puolestaan totesi.

Myös kolmanneksi sijoittunut Eric Beachemin kehui IS Openin rataa ja kilpailun ilmapiiriä.

IS Open on osa kansainvälistä World Snowboard Touria ja sen järjestivät Kustom Promotion Oy yhdessä Iso-Syötteen hiihtokeskuksen kanssa. Myös järjestäjät olivat innoissaan tapahtumasta.

– Kilpailu ja koko tapahtuma onnistui loistavasti. Laskijat olivat innoissaan ja yleisöäkin oli erittäin mukavasti paikalla, arviolta noin 1500 henkeä seurasi kilpailua paikan päällä. Aivan mahtavaa päättää kevät tälläiseen tapahtumaan, totesi kilpailun järjestäjä Mikko Kittelä kilpailun jälkeen.

Lähde: Kustom Promotion Oy
Kuva: Krister Majander

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)


Avainsanat:
, ,
Arvostele artikkeli:
IS Open kisattiin hyvissä olosuhteissa Suomen ensimmäinen 5-tähden slopestyle-kilpailu IS Open kisattiin Iso-Syötteellä 2.–5.4.2014.
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,00/5 - 1 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.