Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, SHKY

Pääsiäinen on hienointa lasketteluaikaa Suomessa

Pääsiäinen on hiihtokeskuksille tärkeä sesonki, ja sen merkitys on koko kauden onnistumisen kannalta etenkin tänä talvena suuri. Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen (SHKY) tiedote 9.4.2014.

Vaihtelevan talven jälkeen ennuste lupaa nyt leppoisia hiihtokelejä pääsiäiseksi, ja yöpakkasten ansiosta rinteet ovat edelleen erinomaisessa kunnossa.

Pääsäisenä tapahtumatarjonta niin rinteissä kuin niiden ulkopuolella on vilkasta, ja vaihtoehtoja on moneen makuun. Mukavassa säässä on helppo nauttia lomatunnelmasta, kehittää laskutaitoja tai vaikkapa testata uusia välineitä.

Suurimpien hiihtokeskusten keskusvaraamoista kerrotaan, että majoituspaikkojen myynti on sujunut hyvin, mutta vielä voi kysellä majoitusta pääsiäiseksi.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

– Majoitustilaa löytyy niin hiihtokeskuksista kuin lähellä olevista taajamista. Kannattaa siis olla aktiivinen, jos varaus on vielä tekemättä, vinkkaa Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen toiminnanjohtaja Anne Larilahti.

– Kevät on kaiken kaikkiaan parasta hiihtokautta Suomessa. Lunta on paljon, rinteissä on tilaa  ja ulkona tarkenee ohuemmissakin vaatteissa. Lapissa hiihtokausi jatkuu vielä pääsiäisen jälkeen, joten aurinkoisia laskettelureissuja voi varata myös muille kevään viikonlopuille, vaikkapa vapuksi.

Myös monet Etelä-Suomen keskukset ovat edelleen auki, mutta koska lumitilanne vaihtelee, kannattaa aukiolotiedot tarkistaa osoitteesta www.ski.fi/avoimet_hiihtokeskukset

Hiihtokeskusten tapahtumat voi kätevästi tarkistaa sivuiltamme:  http://www.ski.fi/tapahtumakalenteri

Lisätietoja:
Anne Larilahti, toiminnanjohtaja
Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry
P. 050 5181833
[email protected]

Lähde: Suomen Hiihtokeskusyhdistys SHKY


Avainsanat:
, , ,
Arvostele artikkeli:
Pääsiäinen on hienointa lasketteluaikaa Suomessa
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.