Asusteet, Rinnemuoti, Yleinen

Perinteinen Halti uudistuu

Suomalainen urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin erikoistunut Halti hakee kasvua uusista tuotealueista.

Kansainvälisen Hiihtoliiton sekä Suomen ja Slovenian alppihiihtomaajoukkueen vaatettajana tunnettu yritys panostaa jatkossa erityisesti vapaa-ajan sekä multisport-vaatteisiin.

Haltista vahvemmin neljän vuodenajan brändi

– Halti on Suomen tunnetuin ja harkituin ulkoiluvaatebrändi. Halti on onnistunut viime vuosina skiwear- ja perinteisessä retkeilykategoriassa, mutta tämä ei enää riitä. Markkinatilanne on erittäin haastava ja nyt tarvitaan muutosta. Kuluttajat haluavat enemmän vastinetta rahalle, monikäyttöisyyttä ja hyvää designia. Meidän on vastattava noihin tarpeisiin. Käytännössä se tarkoittaa hinnoittelun ja designin uudistamista sekä uusien mallistojen rakentamista, sanoo Haltin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Vuori.

Jatkossa Halti panostaa vapaa-ajan ja multisport-vaatteiden lisäksi vahvemmin myös jalkineisiin. Perinteiset outdoor-, retkeily- ja alppihiihtokategoriat jatkavat edelleen, mutta tiivistetyllä mallistolla.

Mainos
Mainos

–  Tavoitteenamme on valmistaa hyvältä tuntuvia ja näyttäviä tuotteita, jotta ihmiset voisivat nauttia ulkona liikkumisesta kaikissa sääolosuhteissa. Outdoor-kategoriaan tuomme teknisesti toimivia monipuolisten käyttömahdollisuuksien ja ajattoman designin tuotteita. Multisport-kategoria puolestaan on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat liikkua monipuolisesti. Tuotteiden teknisyys sekä soveltuminen monenlaisiin harrastuksiin ja lajeihin on kuluttajien arvostama etu. Vapaa-ajan sekä rennon pukeutumisen active lifestyle -mallistosta kuluttaja löytää ajattomia sekä klassisia tuotteita käytettäväksi jokapäiväisessä elämässä. Myös RaiSki on portfoliossamme vahva merkki. Kenkäliiketoiminnaltamme edellytämme jatkossa vahvaa kasvua, kertoo Vuori.

Yhtiö panostaa myös asiakassuhteiden hoitoon Suomessa ja Keski-Euroopassa. Kannattamattomista markkina-alueista luovutaan ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia etsitään erityisesti Pohjoismaista ja itäisestä Euroopasta.

Lähde ja kuva: Halti Oy


Avainsanat:
Arvostele artikkeli:
Perinteinen Halti uudistuu
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,83/5 - 6 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.