Asusteet, Rinnemuoti, Varusteet

Amer Sports avaa myymälän Helsinkiin

Atomic, Salomon, Arc'teryx, Suunto, Bonfire ja Nikita merkeistään tunnettu Amer Sports avaa uuden brändimyymälän Helsinkiin.

Suomalaisten laskettelijoiden ja lumilautailijoiden hyvin tuntema Amer Sports muuttaa uusiin toimitiloihin Helsingin Aleksis Kiven kadulle. Uusien toimitilojen yhteyteen avataan ainutlaatuinen Amer Sports -brändimyymälä.

Esillä kattava valikoima Amerin tuotteita

Amer Sportsin uudessa liikkeessä on myynnissä kattava valikoima Amerin tunnettuja brändituotteita. Mielenkiintoinen uutuus tulevalle talvikaudella on esimerkiksi Atomicin uusi tekninen laskuvaatemallisto, johon pääsee tutustumaan myös myymälässä.

Myymälään tulee myyntiin laskuvaatteita myös Salomonilta, Arc’teryxiltä, Nikitalta ja Bonfirelta sekä Atomicin ja Salomonin suksia ja monoja. Isoin osa tulevan talven laskuvaatteista ja suksista tulee myyntiin vasta lähempänä kauden aloitusta, mutta avajaisista alkaen tarjolla on tuotteita ja vaihtoehtoja myös laskukansan makuun.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Talvivaatteiden ja välineiden lisäksi myynnissä on varusteita ja vaatteita myös ympärivuotiseen harrastamiseen ja muihin lajeihin, kuten juoksemiseen, vaeltamiseen, tennikseen ja golfiin.

Amer Sports Brand Store avaa ovensa perjantaina 29.8.2014 kello 10.00 osoitteessa Aleksis Kiven Katu 17 A. Avajaispäivänä myymälän tuotteet ovat ale-hintaisia: Suunnon tuotteet -20%, muissa merkeissä ensimmäinen tuote -30% ja toinen tuote -50%.

Myymälä sijaitsee Vallilassa VR:n vanhalla konepaja-alueella. Paikalle pääsee muun muassa raitiovaunulla numero 9 sekä busseilla 23N, 58 ja 58B.

Lähde: Amer Sports
Kuvat: Antti Hurskainen


Avainsanat:
, , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Amer Sports avaa myymälän Helsinkiin
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,50/5 - 6 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.