Hyppää sisältöön

Lumipallon isänpäivävinkit – lahjaideoita laskevalle isälle!

Isänpäivää vietetään Suomessa sunnuntaina 9.11. Lähestyvän isänpäivän kunniaksi Lumipallo kokosi listan rinteessä viihtyvän isän muistamiseksi.

Marraskuun alkupuolella vietettävä isänpäivä on oiva hetki orientoitua tulevaa laskukautta varten sekä muistaa isää talven rinnereissuilla tarvittavilla lahjoilla.

1. Kausikortti lähimäkeen

Aktiiviselle laskijaisälle isänpäivälahjaksi annettu kausikortti on todellinen järkihankinta, sillä alkukaudesta useat hiihtokeskukset myyvät kausikorttejaan alennettuuun ohintaan. Säännöllinen vierailu kodin vierestä löytyvästä lähimäestä on usein parasta harjoittelua myös isompia rinteita varten. Ajankohtaisia kausikorttitarjouksia löydät hiihtokeskuksen omilta sivuilta sekä myös Lumipallon Tarjoukset-osiosta.

2. Ski.fi-kortti

Kausikortin lisäksi laskettelevaa tai lumilautailevaa isää voi muistaa myös monilla muilla hyötylahjoilla. Koko perhettä hyödyttävä hankinta on esimerkiksi Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen Ski.fi-kortti, jolla kaksi laskee yhden hinnalla. Kortin voi hankkia suoraan myös useasta suomalaisesta hiihtokeskuksesta.

3. Vapaa lasku –kirja

Takamaastoissa viihtyvälle isällä todella mieluisa lahja on suomalainen Vapaa lasku –kirja. Erittäin kattavasti asiaan paneutuva kirja soveltuu mainiosti myös vasta offarihiihdosta haaveilevan isän turvalliseksi perusteokseksi. Isänpäivän kunniaksi teos on mahdollista hankkia nyt erikoishintaan! 

4. Koko perheen yhteinen laskumatka

Isä osaa arvostaa myös perheen yhteistä laatuaikaa, jota pääsee totettamaan erinomaisesti esimerkiksi koko perheen yhteisellä laskulomalla. Isänpäivänä yllätät laskevan isän takuulla varaamalla laskumatkan koko perheelle. Sopivaa lumilomaa voi hakea esimerkiksi Lumipallon valmis- tai omatoimimatkoista.

5. Verkkokaupan lahjakortti

Scandinavian Outdoor Store, Camu, Whiteroom, Blue Tomato ja Sport Conrad ovat kaikki tuttuja osoitteita laskuvälineitä ja -vaatteita etsiville nettisurffaajille. Ilahduta isää ja hanki lahjakortti johonkin sopivaan verkkokauppaan tarvittavien talven varustetäydennysten tekemiseksi.

6. Kypäräkamera

Koko perheen laskumuistojen kuvaaminen onnistuu helposti nykyaikaisilla laitteilla, joten kypäräkamera on sopiva lahja myös vähemmän teknologiaan hurahtaneelle isälle. Maailman myydyimmän kameran GoPron lisäksi myös muilla valmistajilla on vastaavia tuotteita – tutustumisen arvoisina ainakin Garmin VIRB -tuoteperhe sekä uutena Suomen markkinoille tuleva AEE Magicam.

7. BeardSki-irtoparta

Hauska BeardSki-irtoparta suojaa isän kasvoja talvisään vaihteluilta niin rinteessä kuin erityisesti after skissä. Paitsi, että parta näyttää coolilta, suojaa se samalla käyttäjänsä korvat, kasvot ja kaulan viimalta! Suositeltava hankinta huumorintajuiselle isälle.

8. Laskuhanskat

Hyvät ja toimivat laskuhanskat ovat aina tarpeen ja siten myös harkinnan arvoinen vaihtoehto isänpäivälahjaksi. Hansikkaissa erilaisia vaihtoehtoja on useita, joten on hyvä tehdä ensin vähän salapoliisintyötä ja pyrkiä selvittämään, millainen laskuhanska on päivänsankarille sopivin ja mieluisin.

9. Hiihtävä isä –paita

I’m a skiing dad, just like a normal dad, except much cooler –teksti summaa osuvasti, mistä tässä on kyse. Jokaisen hiihtävän isän lempipaitaa on saatavissa sekä lyhythihaisena versiona että hupparimallina.

Katso lisää lahjavinkkejä matkailusta pitävälle isälle

Kuva: CoolStuff.fi

Tiedätkö hyvän lahjaidean rinteessä viihtyvälle isälle? Jätä vinkkisi kommentoimalla alle!