Hyppää sisältöön

Levillä pujotellaan viikonloppuna – kisaa voi seurata myös kotisohvalta!

Alppihiihdon maailmancupin avauspujottelu lasketaan Levillä 15.-16. marraskuuta. Kisojen seuraaminen onnistuu tänä vuonna helposti Ylen kanavilla.

Viikonlopun pujottelukisa käydään Levi Black- rinteessä. Kisarinne on hyvässä kunnossa ja valmiina tulevaan kisakoitokseen. Hyvissä ajoin valmistunut lumetus ja sopivat sääolosuhteet ovat mahdollistaneet myös suomalaisurheilijoille erinomaiset harjoitusmahdollisuudet.

– Viime päivinä on ollut vaikeaa, kun tuli taivaalta vettä ja lunta, mutta nyt näyttää sää hyvältä ja pari viimeistä päivää päästään laskemaan huippuolosuhteissa. Nyt haetaan laskuihin viimeistä kisaiskua viikonloppua ajatellen ja kaikki näyttää erittäin hyvältä tässä vaiheessa, vastuuvalmentaja Janne Haarala kommentoi.

Levillä laskettujen karsintojen perusteella Suomen edustusjoukkueeseen ja itse kisaan on nimetty kymmenen urheilijaa. Lauantain naisten kilpailussa suomalaisalppihiihtäjiä on mukana neljä. Laskijat ovat Merle Soppela, Saana Ahonen, Sohvi Virkkula ja Janina Mäkinen. Sunnuntain miesten pujotteluavauksessa lähtlpostille asettuvat Santeri Paloniemi, Jens Henttinen, Joonas Räsänen, Max Luukko, Juho Dahl ja Arttu Niemelä.

Kisatunnelmaan voi virittäytyä tänä vuonna helposti myös kotisohvilta, sillä Levin kisa näkyy Ylen kanavilla:

Naisten pujottelu lauantai 15.11.

YLE TV2
klo 10.45 -12.00 1. kierros
klo 13.45 -14.55 2. kierros

Miesten pujottelu sunnuntai 16.11.

YLE TV2
klo 10.45 -12.00 1. kierros
klo 13.50 -15.00 2. kierros

Sekä naisten että miesten maailmancupin pujottelut näkyvät suorana myös Yle Areenassa.

Lähde: Ski Sport Finland, Yle
Kuva: Ski Sport Finland