Hyppää sisältöön

FreeKing Ride kisattiin Iso-Syötteellä

Suomen vapaalaskuhuiput mittelivät Iso-Syötteellä 7.2. järjestetyssä kansallisessa vapaalaskutapahtumassa.

<h2Hieno fiilis ja aurinkoinen keli kruunasivat onnistuneen tapahtuman

FreeKing Ride –tapahtuman näyttämönä toimi Iso-Syötteen vapaalaskurinne Freeride Park. Olosuhteet tapahtumalla olivat erinomaiset, sillä reilun 130 sentin paksuisen hangen lisäksi myös aurinkoinen sää ilahdutti sekä osallistujia että tapahtumaa seuraamaan saapunutta yleisöä.

– Ideana oli tarjota yhdessäoloa ja hauska laskupäivä Iso-Syötteen vapaalaskualueella. Oli hauskaa että paikalle saatiin sekä vanhan liiton vapaalaskijoita että hyppyreistä pitävän uuden koulukunnan edustajia. Kaiken kaikkiaan päivä oli jälleen enemmän kuin onnistunut. Hienointa oli nähdä miten hyvällä fiiliksellä koko porukka oli, kertoo vapaalaskulegenda, Freeride Parkin rakentaja ja tapahtuman isäntä  Kimmo ”Skipe” Oivo.

FreeKing Ride –tapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa. Osallistujien joukossa oli sekä maailmalla menestyneitä että Iso-Syötteen paikallisia laskijoita. Tapahtumassa nähtiin hienoa laskua ja huimia temppuja niin suksilla, lumilaudalla, telemarkeilla kuin monoskilläkin. Järjestävänä tahona toimi Oululainen Ystävällinen Kaunohiihtoseura Ry.

Tulokset: 

FreeKing Ride Queen 2015 Sanna Kyllönen

FreeKing Ride King 2015 Eetu Rintamaa

Erikoismaininnat:

Paras hyppy – Eetu Rintamaa

Seivaus – Pyry Virkkula

Tsemppari – Elina Kemi

Monoski sarjan 2. Palkinto – Antti Toiviainen

Kitisijä – Tomi Reunanen

Pannut – Jaakko Rapeli

Lähde: Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy
Kuvat: Tomi Reunanen ja Kim Öhman