Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Kohteet

Pohjoisessa lunta riittää

Ensimmäinen hiihtolomaviikko on alkanut. Pohjoisessa lunta riittää ja paljon!

Iso-Syötteellä reilusti yli metriset hanget ilahduttavat talvea kaipaavia.

Lomaeksotiikkaa löytyy myös kotimaasta

Lomaltaan eksoottisuutta kaipaavan ei tarvitse lähteä aina ulkomaille saakka. Vaikka sanaan eksotiikka usein yhdistetään vierasmaalaisuus ja tropiikki, voi se aivan yhtä hyvin tarkoittaa kiehtovaa kokemusta oman asuinympäristön ulkopuolella kotimaassa.

Laskijalle ja todellista talvilomaa kaipaavalle ainutlaatuiseksi ja eksoottiseksi kokemukseksi saattaa riittää runsas lumi. Iso-Syötteellä korkeat, yli metriset hanget vastaanottavat todellista talvea kaipaavia.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Jo tulomatkalla korkeat valkoiset penkat kiinnittävät huomion ja kinoksiin hautautuneesta mökistä pilkottaa vain katonharja. Valtavista aurauskasoista muuttuu lasten leikeissä reikäjuustoa, kun tunnelit ja lumilinnat muodostavat pienen kaupungin parkkipaikan tilalle.

Mökillä takkatulen loimussa on hyvä rentoutua, nauttia hyvästä ruuasta ja seurasta. Trendikästä Mindfullness -harjoittelua voi tehdä laittamalla älypuhelimen äänettömälle ja piiloon yöpöydän laatikkoon. Revontulien tai valosaasteettoman tähtitaivaan tiirailu irrottaa todellisuudesta ja auttaa tarttumaan hetkeen.

Korkeat hanget ja raikkaan kirpeä tunturi-ilma yhdistettynä haluttuun aktiviteettiin; hiihtoon, lasketteluun, lumikenkäilyyn tai rentoon oleskeluun vapauttaa mielen takuulla arjen ajatuksista. Kokonaista viikkoa ei ole pakko lomailla, vaan vähempikin aika riittää. Suomen eteläisin tunturi on muutaman tunnin lento- ja bussimatkan matkan päässä Helsingistä.

Lähde: Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy
Kuva: Niko Häggman


Avainsanat:
, ,
Arvostele artikkeli:
Pohjoisessa lunta riittää
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.