Muut aktiviteetit, Yleinen

Lontoon talviaktiviteetit – TOP3

Tiesitkö, että Lontoosta löytyy ympärivuotinen luistelurata? Ja luminen laskettelurinne? Sekä mahdollisuus jääkiipeilyyn?

Harva Lontooseen matkaava tietää suurkaupungin mahdollisuuksista pienille talvisille seikkailuille kesken kulttuurisen metropoliloman.

1. Laskettelu ja lumilautailu

Snow Centre on erityisesti laskettelijoiden ja lumilautailijoiden aktiviteettikeskus, jossa laskeminen on ympärivuotista hupia. Snow Centre tarjoaa hauskan ja helpon päiväreissun lumisesta menosta kiinnostuneille. Paikan päältä pystyt vuokraamaan niin lasketteluvälineet kuin sopivan vaatetuksenkin, harvalla nimittäin ovat yleensä laskukamppeet mukana Lontooseen suunnatessa.

Hissilipun hintaan kuuluu ilmaiset virvokkeet Schuss-baarin puitteissa. Snow Centre on toimivaksi havaittu myös julkkisten toimesta, täällä nimittäin kuvattiin tv-ohjelma, jossa englantilaiset julkkikset kilpailivat parhaimman laskettelijan tittelistä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Katso laskuvideo Snow Centrestä:

Lontoossa on mahdollista suunnata laskemaan myös kuivempiin muovirinteisiin. Lontoon kävijälle paras paikka kokeilla lajia on parinkymmenen kilometrin päästä Lontoon keskustasta löytyvä Brentwoodin ulkoilmalaskettelukeskus. Täällä voit lasketella ja lumilautailla yli 54 eekkerin kokoisella alueella aina aamu kymmenestä iltakymmeneen. Laskettelu onnistuu myös keskikesällä auringon paisteessa ja pelkässä t-paidassa!

Katso video Brentwoodista:

2. Jääkiipeily

Jos Lontoon tunkkaiset maanalaiset kyllästyttävät ja haluat hieman seikkailua päivääsi, suuntaa Covent Gardenin jääkiipeilykeskukseen Ellice Brighamissa! Täällä voit oppia jääkiipeilyn alkeet alan ammattilaisilta, jotka itse käyttävät tiloja valmistautuessaan sitä oikeaa aitoa haastetta varten. Erittäin cool kokemus!

Katso kiipeilyvideo Ellice Brighamista:

3. Luistelu

Aivan Lontoon pohjoisosissa piilee mahdollisuus ympärivuotinen luisteluun upean Alexandra-palatsin puitteissa. Paikka tarjoaa mahdollisuuden luisteluhupiin koko perheelle, mutta mahdollista on saada myös opetustunteja asiansa osaavan ammattilaisen johdolla. Pitkät aukioloajat takaavat yleensä mahdollisuuden ruuhkattomaan vierailuun.

Lontoon koillisosista löytyy puolestaan Lee Valley Ice Centre –luistelukeskus. Eityisen suositun paikasta tekee sen disco-illat. Tämä moderni ja hyvin ylläpidetty paikka tarjoaa myös mahdollisuuden jääkiekon peluuseen sekä muihin harrastuksiin aina ratsastuksesta golfiin ja tennikseen. Mahtava paikka vaikka kokopäiväin vierailulle.

Katso luisteluvideo Alexandra-palatsista:

> Tutustu tarkemmin Lontoon ei niin tunnettuihin mahdollisuuksiin

Lähde: Expedia.fi
Kuva: pixelthing via Compfight cc


Avainsanat:
, , , , ,
Arvostele artikkeli:
Lontoon talviaktiviteetit – TOP3
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 2 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.