Kesälajit, Varusteet, Yleinen

Jetboil MiniMo – pieni ja nopea retkikeitin

Jetboilin uusi MiniMo on pieni ja nopea retkikeitin kaasua säästävällä polttimella.

Amerikkalaisen retkikeitinvalmistajan Jetboilin uusi kevyt ja tilaa säästävä MiniMo-keitin on nopea ja säästää kaasua ainutlaatuisen Thermo‑Regulate-vakiopainepolttimen ansiosta.

Koolla on väliä, kun on kyse vaeltajan varusteista

MiniMo kuuluu Jetboilin pienimpiin retkikeittimiin. Osat pakkautuvat sisäkkäin helposti reppuun mahtuvaksi pakkaukseksi, ja kokonaispaino on kevyimmillään vain 415 g. MiniMo:ssa on yhden litran matala kattila, jolla ruoka valmistuu kahdelle hengelle. Ruokaa voi myös hauduttaa keittoastiassa eristyskuoren ansiosta. Astia toimii lisäksi juomakuppina: läpinäkyvässä kannessa on kätevä juoma-aukko, josta voi hörppiä niin kylmää kuin kuumaakin juomaa.

MiniMo on erittäin nopea keitin. Pohjan patentoidun FluxRing‑lämmönsiirtimen ansiosta MiniMo keittää litran vettä kiehuvaksi jopa kahdessa minuutissa.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

MiniMo:n uudenlainen Thermo-Regulate‑vakiopainepoltin säästää merkittävästi kaasua, tarjoaa tasaisen lämmön –6 ˚C käyttölämpötilaan asti ja toimii tehokkaasti myös korkeassa ilmanalassa. Koska poltin on niin säästeliäs, retkeilijälle riittää tavallista pienempi ja kevyempi kaasusäiliö. Reguloidun vakiopainepolttimen säätäminen on erittäin helppoa, ja ruuan haudutus toimii ilman jatkuvaa liekin säätämistä.

MiniMo toimii tavallisella retkikeittimen kaasusäiliöllä. Yleisimpien valmistajien kaasut sopivat polttimen standardikierteeseen, mutta suosittelemme käyttämään Jetboilin JetPower‑kaasuja. Ne ovat isobutaani–propaani-seosta, joten ne toimivat erinomaisesti myös pakkasessa ja kuluttavat vähemmän kaasua suuren energiasisältönsä ansiosta. Yhdellä 100 g JetPower‑kaasulla MiniMo keittää 12 litraa vettä. Se mahtuu myös kuljetuksen ajaksi MiniMo:n kupin sisään.

MiniMo-pakkaus sisältää polttimen, kupin, juomakannen, eristekuoren ja kaasusäiliön tukijalan. Retkikeitintä on saatavissa hyvin varustetuista urheilu-, retkeily- ja vapaa-ajan myymälöistä. Tuotteen suositushinta on 179,90 €.

MiniMo-ketiitin värivaihtoehdot vasemmalta:  lila-puna-ruudullinen, maastokuvio ja musta outdoor-teemalla.

Lähde ja kuvat: Vandernet Oy


Avainsanat:
, ,
Arvostele artikkeli:
Jetboil MiniMo – pieni ja nopea retkikeitin
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,67/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.