Asusteet, Rinnemuoti, Yleinen

Ulkoiluvaatteiden pesu ja kyllästys samalla aineella

Brittiläinen vaatteiden ja varusteiden hoitoon erikoistunut Granger’s esittelee Wash+Repel‑aineen, joka puhdistaa ja kyllästää ulkovaatteet saman pesukerran aikana.

Granger’sin uusi pesu- ja kyllästeaine puhdistaa vaatteen ja antaa sille suojan ympäristöä kunnioittaen.

Uusi kyllästeteknologia lisää ympäristöystävällisyyttä

Granger’sin Wash+Repel on tarkoitettu kaikille paljon ulkoileville. Yhdellä ainoalla pesukerralla saadaan aikaan hellävarainen ja tehokas puhdistus, kankaan palauttaminen vettähylkiväksi sekä tekstiilin hengittävyyden optimointi käyttöä varten.

Uuuden tuotteen kehittelyssä on otettu ympäristö tarkasti huomioon. Mullistavassa kyllästeteknologiassa ei ole käytetty fluorihiiliyhdisteitä. Ympäristöystävällisempi, BlueSign‑sertifioitu akryylipolymeeri-teknologia kyllästää vaatteen erinomaisesti luontoa säästäen. Wash+Repel ei myöskään sisällä UV‑kirkasteita, valkaisuaineita tai hajusteita.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Wash+Repel soveltuu kaikentyyppisille vedenpitäville ulkovaatteille. Käsittelyn vaikutus kestää pitkään, joten tahrat pysyvät poissa myös pesun jälkeen. Puhdistus hoituu jo 30 ˚C ‑asteessa, mutta käsittelyaine aktivoituu lämmössä, joten rumpukuivaus tuo parhaan tuloksen.

Lähde ja kuva: Vandernet Oy


Avainsanat:
, , , , ,
Arvostele artikkeli:
Ulkoiluvaatteiden pesu ja kyllästys samalla aineella
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,25/5 - 4 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.