Kesälajit, Muut aktiviteetit, Terveys, Varusteet

CamelBak Arc – kevyt juomaratkaisu lenkkeilyyn

CamelBak tuo markkinoille uudistetut Arc-juomavyöt.

Oikea ja riittävä nesteytys on tärkeää urheillessa, etenkin kesähelteillä.

CamelBac Arc on kevyt ja kompakti juomavyö

Uudistettu CamelBak Arc-juomavyö on kevyt ja helppokäyttöinen vaihtoehto nestetasapainon ylläpitoon. Kestävämmät pidikkeet sekä pidemmälle säädettävä vyö tekevät Arc-juomavyöstä toimivan juomaratkaisun niin juoksijoille, kävelijöille kuin pyöräilijöillekin.

Arc-juomavyö painaa vain 250 grammaa ja istuu hyvin. Vyössä on pidikkeet kahdelle 0,3 litran pullolle. Pullojen irroitus ja kiinnitys onnistuu helposti yhdellä kädellä. Pehmeiden pullojen ulkopinta on käsitelty kädessä hyvin pysyviksi ja sisäpinta on antibakteeripinnoitettu. Suuaukkojen tippalukko helpottaa pullojen käyttöä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Arc-vyö on säädettävissä 66–111 cm pituiseksi, jolloin useampi perheenjäsen voi käyttää samaa vyötä. Vyössä on erillinen, irrotettava vetoketjutasku esimerkiksi avaimille tai energiageelille. Arc-juomavyötä saa sinisenä, mustana ja violettina.

Lähde ja kuva: Vandernet Oy


Avainsanat:
, , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
CamelBak Arc – kevyt juomaratkaisu lenkkeilyyn
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3,00/5 - 1 ääntä)
Loading...