Ajankohtaista, Lumilautailu, Yleinen

Lumilautailijat hyödyntävät huipputeknologiaa harjoittelun apuna

Suomen Nuorten Lumilautamaajoukkue ja Coach4Pro ovat aloittaneet yhteistyön digitaalisen urheiluvalmennuksen hyödyntämisessä.

Yhteistyön myötä suomalaisesta Coach4Pro:sta tulee maajoukkueen virallinen teknologiakumppani.

Nykyteknologia harjoittelun ja valmennuksen apuvälineenä

Coach4Pro Sport on digitaalinen urheiluvalmennuspalvelu, joka mahdollistaa urheilulajien harjoitusten suunnittelun, seurannan ja raportoinnin helposti yhdessä järjestelmässä. Lumilautailijoiden lisäksi palvelua hyödyntävät jo muun muassa alppihiihtäjät ja purjehtijat.

– Lumilautailu on kehittynyt lajina valtavasti viime vuosina. Menneenä talvena kolmoisvoltit yleistyivät ja nähtiin jopa kaksi neloisvolttia, kun muutamia vuosia sitten tupla oli vielä arvostettu suoritus. Lajin vaativuus kasvaa kokoajan ja huipulle tähtääviltä laskijoilta vaaditaan entistä pitkäjänteisempää ja suunnitelmallisempaa harjoittelua. Coach4Pro Sport –palvelu auttaa juniorijoukkuetta tässä työssä ja luo harjoitussuunnittelulle sekä laskijoiden kehityksen seurannalle täysin uuden, digitalisoidun pohjan, kertoo Suomen Lumilautaliitto Ry:n toiminnanjohtaja Mika Andersson.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Palvelu tarjovaa reaaliaikaista tietoa sekä urheilijoille, joukkueille ja valmentajille, paikasta ja ajasta riippumatta. Järjestelmän sisäinen viestintä, joukkuehallinta ja materiaalien arkistointi ovat tietoturvatut. Uudella palvelulla helpotetaan sekä urheilijoiden että valmentajien elämää.

– Urheilijoidemme harjoitushistorian ja erityisesti harjoitusohjelmiin tehtävien muutosten seuranta on ollut valmentajillemme haastavaa. Coach4Pro Sport –palvelulla pystymme seuraamaan ja hallitsemaan harjoitusohjelmia sekä niiden toteutumista saumattomasti, toteaa Suomen Nuorten Lumilautamaajoukkueen toiminnasta vastaava Simo Suopanki.

Lähde ja kuva: Coach4Pro


Avainsanat:
, , , , ,
Arvostele artikkeli:
Lumilautailijat hyödyntävät huipputeknologiaa harjoittelun apuna
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,33/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.