Hyppää sisältöön

Autoloma Alpeilla – Grand Tour of Switzerland esittelee Sveitsin parhaat palat

Siintääkö matkahaaveissa autoilua upeissa alppimaisemissa? Sveitsin parhaisiin puoliin tutustuttaa Grand Tour of Switzerland –reitti.

Sveitsin ympäri kulkeva Grand Tour of Switzerland tarjoaa takuuviihdettä Alppien ystäville – mahtavia maisemia, kesäisiä kaupunkeja sekä maailmankuuluja hiihtokeskuksia. Kaikki tämä omaan tahtiin autolla kiertäen ja matkanteosta nauttien.

1600 kilometrin reitti yhdistää Sveitsin kohokohdat

1643 kilometrin mittainen Grand Tour of Switzerland –reitti johdattaa kulkijan idyllisille maisemareiteille ja pois vilkkailta moottoriteiltä. Reitin varrella olevat 44 tarkoin valittua kohokohtaan tutustuttavat matkaajan muun muassa yhteentoista Unescon maailmanperintökohteeseen sekä moniin muihin ikimuistoisiin paikkoihin.

Rauhalliset tiet tarjoavat lomailijalle mahdollisuuden nauttia enemmän matkanteosta ja tutustua myös Sveitsiin vähemmän tunnettuihin salaisuuksiin. Suositeltu minimiaika reitin kiertämiseen on 7 päivää, mutta tätä hitaammin matkaten jää paremmin aikaa nautiskeluun ja kohtokohtien tarkempaan tutustumiseen.

Kesän lisäksi hyvää aikaa autolomailuun Alpeilla ovat myös kevät ja syksy. Grand Tour of Switzerland on erinomainen reitti myös Sveitsistä kiinnostuneille moottoripyöräilijöille.

Katso video Grand Tour of Switzerland –reitin varrelta ja ihastu kesäiseen Sveitsiin!

> Tutustu tarkemmin Grand Tour of Switzerland –reittiin

Lähde: Switzerland Tourism
Kuva: Flickr / Huskyte