Hyppää sisältöön

Helly Hansen Kanadan alppihiihtomaajoukkueen vaatettajaksi

Suomen maastohiihtomaajoukkueen virallisena vaatettajana tunnettu Helly Hansen aloittaa yhteistyön Kanadan alppihiihtomaajoukkueen kanssa.

Norjalainen Helly Hansen vaatettaa heinäkuun alusta lähtien Kanadan alppihiihtomaajoukkueen sekä para-alppihiihtojoukkueen. Joukkueiden tähtiä ovat muun muassa MM-hopeamitalisti Dustin Cook sekä vasta 18-vuotias sensaatio, jo paralympialaisissa Sotshissa juhlinut Mac Marcoux.

Alppihiihto Helly Hansenin ydinosaamista

– Olemme innoissamme, kun saamme auttaa huippuluokan maajoukkuetta kohti menestystä nimenomaan alppihiihdossa, joka on Helly Hansenin ydinosaamisalueita vaatettajana. Tuotteemme on kehitetty palvelemaan ammattilaisia sekä kilpailuissa että harjoituksissa kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa, kertoo Helly Hansenin toimitusjohtaja Paul Stoneham.

Helly Hansen on perustettu vuonna 1877 Norjassa. Helly Hansen –merkillä myydään talviurheiluun, ulkoiluun ja vesiurheiluun tarkoitettuja ulkoiluvaatteita, kerrastoja, urheiluvaatteita ja kenkiä yli 40 maassa. Nykyään yritys on muun muassa yli 60 hiihtokeskuksen ja vuoristo-opasorganisaation virallinen yhteistyökumppani.

 Odotan yhteistyöltä todella paljon. Helly Hansenilla on tuotteissaan markkinoiden parhaita innovaatioita ja he kykenevät epäilemättä tekemään meille myös parhaan kisa-asun, sanoo puolestaan hopeaa super-suurpujottelussa viime talven MM-kilpailuissa Vailissä voittanut Dustin Cook.

Kanadan alppimaajoukkueiden urheilijat, henkilökunta sekä valmentajat työskentelevät tiiviisti Helly Hansenin kanssa testatakseen tuotteita tulevaa kautta silmällä pitäen ja kehittääkseen niitä tulevaisuutta varten myös harrastuskäyttäjille. Helly Hansen lanseeraa lokakuussa 2015 vähittäiskauppoihin malliston, jonka myynnistä saatavat tulot ohjataan Kanadan alppimaajoukkueelle.

Helly Hansen on Suomen maastohiihtomaajoukkueen virallinen vaatettaja kaudella 2015–2016.

Lähde ja kuva: Helly Hansen