Hyppää sisältöön

Aktiivinen loma odottaa – katso esimerkkejä mahtavista tarjouksista!

Loma on ihmisen parasta aikaa: tutustu TravelBirdin parhaisiin matkatarjouksiin!

Esittelyssä kattavasti lomavaihtoehtoja ja hyviä tarjouksia TravelBirdin valikoimasta, muun muassa Alpit, Suomi ja Itä-Eurooppa odottavat! Toimi heti, sillä parhaat tarjoukset varataan nopeasti.

Suomi

Vietä kiva loma kotimaassa esimerkiksi SUP-lautailun, festareiden tai Ahvenanmaan reissun merkeissä.

> SUP-lautailua Turussa: 20€

Ota Turun vedet haltuun SUP-laudan päällä meloen! Tarjoukseen sisältyy 2 tunnin SUP-laudan vuokraus ja lyhyt lajiopastus. Voit käyttää lahjakortin 13.7.-19.7.2015 välisenä aikana.

> Flow Festival Helsinki: alkaen 299€

3 päivän liput Flow Festivaaleille Suvilahteen ja 2 tai 3 yötä Omenahotellissa Helsingin keskustassa 2 henkilölle. 3. ja 4. lisähenkilö majoittuu maksutta! Tämän tarjouksen saapumispäivämäärä on 14.8.2015.

> Oolannin kesä: 318€

Kaksi yötä autenttisella Ahvenanmaalla Grelsby Kungsgårdin huvilassa. Vietä lomaa kesäisessä meri-ilmastossa jopa 9 hengen voimin. Hinta on per huvila. Tämän tarjouksen saapumispäivämäärät ulottuvat 30.8.2015 saakka.

Nyt pinnalla

Trenditietoisimmat suuntaavat tänä kesänä lomalle itäiseen Eurooppaan.

> Rantaloma Kroatiassa: alkaen 149€

Maagiset Kroatian rannat toivottavat sinut tervetulleeksi 8 tai jopa 15 päivän lomalle. Valitsemalla Hotel Borovnikin Murterin saarella pääset nauttimaan puolihoidosta, aurinkoisesta rannasta ja uima-altaasta. Tämän tarjouksen saapumispäivämäärät ulottuvat 17.10.2015 saakka.

> Saarihyppelyä Kroatiassa: alkaen 369€

Lähde 8 päivän risteilylle Adrianmeren aalloille ja ihastu ainutlaatuisiin Kroatian saariin. Tarjoukseen sisältyy hytti puolihoidolla ja huonepalvelu. Tämän tarjouksen saapumispäivämäärät sijoittuvat 2.5. ja 17.10.2015 välille.

> Nautinnollinen Neum: alkaen 499€

Vietä kesälomasi Bosnia-Hertsegovinan rivieralla! Tarjous sisältää 7 yön majoituksen 4* hotellissa, puolihoidon ja suorat lennot Dubrovnikiin.

Monipuolista tekemistä

Eurooppa tarjoaa huimat mahdollisuudet monenlaisten aktiviteettien ystäville.

> Pyörällä Tonavan varrella: alkaen 398€

Lähde pyöräilijän unelmalomalle Saksan ja Itävallan maisemiin! Tarjoukseen sisältyy majoitus 6 eri majatalossa, puolihoito, matkatavaroiden kuljetus, Tonavan lauttamatka, matkainformaatiopakkaus ja TravelBird-cocktail. Tämän tarjouksen saapumispäivämäärät ulottuvat 12.10.2015 saakka.

> Festareille Kroatiaan: alkaen 99€

Fantastinen festarikesä Kroatiassa odottaa! Tarjolla on elektrofestareita sekä perinteikkäämpää festarimeininkiä – sinä päätät, mihin bileisiin mennään! Valitse sinulle sopiva paketti hotelli-, hostelli-, huoneisto- tai telttamajoituksella tai varaa pelkät liput kesän kuumimpiin bileisiin: ULTRA Europe 2015, Zrće Croatia Rocks Festival ja Zrće Stereo Forest Festival odottavat!

> Hurja vankilakokemus Latviassa: 152€

Osallistu hurjaan vankilakokemukseen Karostan vankilassa! Kokemukseen sisältyy pidätys, 1 yö vankilassa, kierros Liepājan raunioilla ja aamiaisbuffet. Hinta on sellikohtainen. Tämän tarjouksen saapumispäivämäärät ovat 10.6.-30.9.2015.

> Olutmatka Puolaan: alkaen 60€

Vietä 3 päivää upeassa spa- ja olutmiljöössä majoittuen vanhassa olutpanimossa! Tarjoukseen sisältyy tervetuliaisolut, aamiaiset, myöhäinen uloskirjautuminen sekä ainutlaatuinen olutkylpy ja olutmaistelu. Tämän tarjouksen saapumispäivämäärät ulottuvat 30.8.2015 saakka.

Kiertomatkat maailmalle

Kiertomatka tutustuttaa monipuolisesti Eurooppaan tai Aasiaan.

> Autolla Keski-Euroopassa: alkaen 669€

Näe Euroopan monet kasvot 11 päivän kiertomatkalla Itä- ja Keski-Euroopassa. Hurauta autolla Budapestista halki Kroatian, Slovenian ja Itävallan – tarjous sisältää meno-paluulennot Budapestiin, vuokra-auton ja majoituksen.

> Vietnamin kiertomatka: alkaen 1 499€

Lähde elämäsi seikkailulle värikkääseen Vietnamiin! Tarjoukseen sisältyy 14 yön kiertomatka, meno-paluulennot Helsingistä Hanoihin, hotellimajoitukset, aamiaiset ja kuljetukset paikan päällä – osamaksu mahdollinen. Tämän tarjouksen lentopäivämäärät ovat 7.7.2015–23.2.2016.

> Slovenian kiertomatka: alkaen 759€

Lähde ainutlaatuiselle kiertomatkalle, jonka aikana tutustut yhteen Euroopan kauneimmista maista. Vietät 8 päivää Sloveniassa ja näet Bledin, Portorožin ja Ljubljanan. Tarjous sisältää aamiaiset, lennot ja vuokra-auton. Tämän tarjouksen lentopäivämäärät ovat 12.6.2015 – 16.10.2015.

>  Tarunomainen Kiina: alkaen 1 749€

Koe mystinen Kiina 15 päivän kiertomatkalla sisältäen ruokailut, lennot ja ylellisen risteilyn – osamaksu mahdollinen. Tämän tarjouksen lentopäivämäärät ulottuvat 3.12.2015 saakka.

Lähde vuoristoon

Monien mielestä Alpit ovat kauneimmillaan loppukesällä.

> Sveitsin vuoristo: alkaen 109€

Pakene arkea Sveitsin alpeille 4, 5 tai 6 päiväksi! Davosissa voit tankata raikasta vuoristoilmaa omasta huoneistosta käsin. Etukortti sisältyy tarjoukseen. Tarjous ei sisällä lentoja eikä muita kuljetuksia. Tämän tarjouksen saapumispäivämäärät ulottuvat 11.11.2015 saakka.

> Ainutlaatuinen Alppiloma: alkaen 739€

Koe 7 yön elämysloma Itävallan alppimaisemissa. Tarjous sisältää hotellimajoituksen perinteisessä majatalotyylisessä alppihotellissa, all inclusive -paketin, suorat lennot Helsingistä, matkatavarat, vuokra-auton, polkupyörän ja pääsyn hotellin sauna- ja allasosastolle. Tämän tarjouksen lentopäivämäärät ovat 18.6. – 16.9.2015.

> Kesä Alpeilla: alkaen 159€

Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä luksuskesälomalle Italian Alpeille! Vietä 3, 4 tai 7 yötä 4* all inclusive -hotellissa. Tarjoukseen sisältyy hotellin kylpylän sauna- ja allaspalveluiden maksuton käyttö ja Trentino-etukortti, jolla saat alennuksia alueen palveluista. Tämän tarjouksen saapumispäivämäärät ulottuvat 19. syyskuuta 2015 saakka.

Vietä ihana kaupunkiloma

Shoppailua, kulttuuria, nähtävyyksiä… kaupunkilomasta on moneksi!

> Rentouttava Rotterdam: alkaen 69€

Lomaile Rotterdamissa 1 tai 2 yön ajan tyylikkäässä neljän tähden boutique-hotellissa! Tarjoukseen sisältyy 5 ruokalajin illallinen ja aamiaiset. Tämän tarjouksen saapumispäivämäärät ulottuvat joulukuun 2015 loppuun saakka.

> Viikonloppu Barcelonassa: alkaen 56€

Pakene Barcelonaan! Katalonian pääkaupunki Barcelona on täydellinen viikonloppukohde. Vietä 2 tai 3 yötä viiden hengen huoneistossa. Aamiainen sisältyy tarjoukseen. Tämän tarjouksen saapumispäivämäärät ulottuvat 30.09.2015 saakka.

> Neljän tähden Berliini: alkaen 89€

Lumoudu Berliinissä! Tutustu Saksan pääkaupunkiin kolmen päivän aikana tyylikkäässä neljän tähden hotellissa. Tämä huipputarjous sisältää aamiaisen, pullon viiniä, maksuttoman Wi-Fi:n, maksuttoman pysäköinnin ja paljon muuta! Tämän tarjouksen saapumispäivämäärät ulottuvat 30.1.2016 saakka.

> Iloinen Amsterdam: alkaen 89€

Vietä elämyksellinen 3, 4 tai 5 päivän loma Amsterdamin kanaalien varrella! Tarjous sisältää majoituksen uusissa luksushuoneistoissa historiallisesti arvokkaassa talossa. Syksyn loman saat nyt huippuedulliseen Early Bird -hintaan! Tämän tarjouksen saapumispäivämäärät ulottuvat 26.12.2015 saakka.

Kohteet ja hinnat ovat esimerkkejä 2.7.2015 tilanteen mukaisesti.

Lähde ja kuvat: TravelBird.fi