Hyppää sisältöön

Matkailuajoneuvot esillä Caravan 2015 -tapahtumassa

Suomen suurin matkailuajoneuvojen ja -tarvikkeiden erikoisnäyttely Caravan 2015 esittelee syyskuussa Lahdessa monipuolisesti alan laajaa tarjontaa ja mahdollisuuksia.

Muun muassa laskijat, retkeilijät, koiraharrastajat, sukeltajat, golfaajat ja lapsiperheet suosivat matkailuajoneuvon kodinomaisia olosuhteita helpottamaan matkan tekoa.

Mukavaa matkantekoa liikkuvalla kodilla

Matkailuajoneuvossa koti on aina mukana – minne tie ikinä viekään. Tätä ainutlaatuista matkanteon mahdollisuutta hyödynnetään yhä moninaisemmissa tarkoituksissa. Monipuoliset vaihtoehdot ulottuvat kompakteista, arjen liikenteessä näppäristä malleista aina todellisiin huippuluokan luksusajoneuvoihin.

Uusien matkailuajoneuvojen ominaisuudet vakuuttavat vaativammankin matkailijan, eikä liikkuvassa kodissa tarvitse tinkiä asumisen mukavuudesta. Nykyaikaiset matkailuajoneuvot ovat todellisia tilaihmeinä, joiden yksityiskohtien suunnitteluun ja toimivuuteen on paneuduttu laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä. Varustelua on tarjolla moneen tarpeeseen.

Myös matkailuajoneuvojen ajo-ominaisuudet ovat nykyisin ensiluokkaiset. Matkailuautojen avarat näkymät ja sähköinen ajonhallintajärjestelmä sekä vaunujen aktiiviset turvallisuusjärjestelmät tekevät matkanteosta mukavaa ja turvallista. Useiden matkailuautomallien ajamiseen riittää tavallinen henkilöautokortti.

Kauden 2016 uudet matkailuajoneuvomallit sekä alan tarvikkeet, varusteet ja palvelut esittäytyvät Caravan-messuilla Lahden Messukeskuksessa 18. – 20. syyskuuta 2015. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat (MAT) ry:n kanssa.

Lähde ja kuva: Lahden Messut Oy