Lappi, Majoitus, Muut aktiviteetit

Kuinka yhdistyy luksus ja telttailu?

Kiinnostaisiko pohjoisen tähtitaivaan ja revontulien ihastelu teltasta käsin? Ensi talvena se on mahdollista Muoniossa ainutlaatuisissa puitteissa.

Lappilainen Harriniva Hotels & Safaris avaa talvella uudenlaisen Aurora Glamping –kohteen. Iglun muotoinen, lämpäeristetty ja kaikilla mukavuuksilla varustettu telttarakennus tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja elämyksiä.

Luksustelttailua Lapin taivaan alla

Aurora Dome nimellä kulkevat majoitusmuoto tarjoaa täysin uudenlaisen luonto- ja majoituskokemuksen.

– Matkailijat etsivät uusia ja aitoja kokemuksia. Turvallinen luonnossa oleminen ja tekeminen sekä erämaahan tutustuminen kuin myös revontulien näkeminen ovat niitä asioita, joita asiakkaamme odottavat matkaltaan Lappiin. Tärkeää heille on kokea luontomme, mutta niin, että kaikki palvelut ovat lähellä. Erityisesti kansainväliset asiakkaat hakevat erämaakokemusta ripauksella luksusta, ja tämän haluamme tarjota heille. Glamping eli luksustelttailu yhdistää ulkoilun, luonnon ja ylellisyyden, kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Niina Pietikäinen Harrinivasta.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kohteet sijaitsevat Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa Torassiepin mökkikylän vieressä. Mukavassa ja lämpimässä luksusteltassa on esimerkiksi hyvä nauttia ympäröivistä talvimaisemista sekä pohjoisen taivaan revontulista. Ympäröivän luonnon tarkkailua helpottaa yksi läpinäkyvä seinä. Domet tulevat ympärivuotiseen käyttöön.

Sisustuksessa hyödynnetään lappilaisia elementtejä husky- ja poroteemoilla. Lämpöä sekä tunnelmaa tuo puolestaan puulämmitteinen takka. Domet ovat perusmuodossaan tarkoitettu kahden ihmisen majoittamiseen ja tarvittaessa laajennettavissa lisävuoteilla neljälle hengelle.

– Glamping idea sopii meidän tuoteperheeseen loistavasti ja vastaa kysyntään omintakeisista paikoista luonnossa, joissa luksus on mukana. Olemme toteuttaneet täyden palvelun elämyslomia jo yli 40 vuoden ajan ’Best in Wilderness’ –ajatuksella. Aurora Domet tuovat oivan lisän meidän majoitustarjontaan lumihotellin ja mökkien sekä hotellien lisäksi, jatkaa Pietikäinen.

Lisätietoa glampingistä

Glamping (glamorous camping) on maailmalla tunnettu ja suosiotaan kasvattava matkailutrendi. Termi tarkoittaa loistokasta leiriytymistä, jossa majoittuminen tapahtuu perustelttaa huomattavasti paremmissa puitteissa, kuten erilaisissa tiipii-teltoissa tai kevytrakenteisissa puumökeissä.

Asiakkaan kannalta glamping tarjoaa mahdollisuuden päästä lähelle luontoa, mutta nukkua öisin lähes hotellitasoisessa majoituksessa. Harriniva Hotels & Safaris –konsernin Aurora Glamping tulee olemaan ensimmäinen glamping-kohde Suomessa ja Pohjois-Euroopassa.

Lähde: Harriniva Hotels & Safaris
Kuvat: timo_w2s via Compfight cc ja Harriniva Hotels & Safaris


Avainsanat:
, , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Kuinka yhdistyy luksus ja telttailu?
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,20/5 - 5 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.