Hyppää sisältöön

Slopetrotter Skitours – edullisia laskumatkoja Alpeille

Suomalaisten lumimatkailijoiden vaihtoehdot ovat erinomaiset laskukaudella 2016 – 17. Slopetrotterilla on valikoimassa huimat 24 kohdetta kolmessa eri maassa!

Jo vuosia Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa toiminut Slopetrotter Skitours –alppimatkatoimisto on aloittanut toiminnan Suomessa.

Slopetrotter lupaa markkinoiden edullisimpia laskumatkoja

Uuden toimijan myötä myös suomalaiset pääsevät nauttimaan entistä edullisemmista alppimatkoista. Perinteisten lento + hotelli -pakettien lisäksi Slopetrotterilta löytyy vaihtoehtoina myös pelkkiä lentoja tai majoitusvaihtoehtoja.

– Tarjoamme markkinoiden edullisimpia hiihtomatkoja. Kun lähdet hiihtolomalle meidän kanssamme, voit räätälöidä helposti haluamasi kokonaisuuden tarpeidesi mukaan. Takaamme onnistuneen kokonaisuuden vuosien kokemuksella ja vakaalla ammattitaidolla, tiivistää Slopetrotterin markkinoinnista vastaava Claus Bromer yrityksensä toiminnan kulmakivet.

Laskumatkan hinta sekä laatu ovat keskeisiä periaatteita Slopetrotterin toiminnassa. Jopa siinä määrin, että yritys lupaa erityisen hintatakuun hiihtomatkoilleen.

– Uskomme, että Slopetrotterin kautta laskijat saavat hiihtomatkansa parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tämän vuoksi myönnämme matkoillemme ainutlaatuisen hintatakuun. Tulemme siis laskumatkamme hinnassa vastaan, jos löydät vastaavan matkan toiselta matkanjärjestäjältä edullisempaan hintaan, kertoo Bromer.

Parhaan hinnan tulevan talven laskumatkalle saa toimimalla ajoissa. Slopetrotter tarjoaa ennakkovaraajan etuja valikoiduissa kohteissa.

– Toimimalla ajoissa säästät selvää rahaa. Varaamalla talvikauden 2016 – 2017 laskumatkasi hyvissä ajoin, saat ennakkovaraajan alennuksia valikoiduista Slopetrotterin majoituksista Italiassa, Itävallassa ja Ranskassa.

> Varaa heti ja säästä – hyödynnä Slopetrotterin ennakkovaraajan edut!

Lumihupia kolmessa maassa ja 24 hiihtokohteessa

Alppien hiihtokohteet tarjoavat mahtavia lumielämyksiä henkeäsalpaavissa maisemissa niin kokeneille laskettelijoille ja lumilautailijoille kuin ensikertalaisille. Lumivarmuus onkin usein yksi keskeinen kriteeri matkakohdetta valittaessa. Slopetrotter haluaa varmistaa, että lomalle lähdettäessä laskijat myös varmasti pääsevät mäkeen ja nauttimaan lumesta.

– Matkoillamme on hintatakuun lisäksi myös laskutakuu! Kohteeemme ovat yleisesti hyvin lumivarmoja. Mikäli kuitenkin lumen puutteen vuoksi ei pääse mäkeen, huolehdimme kuljetuksesta ja hissilipusta toiselle lähellä sijaitsevalle hiihtoalueelle, jatkaa Bromer.

Slopetrotterin laskukoheet sijaitsevat Italiassa, Itävallassa ja Ranskassa. Laajassa 24 matkakohteen valikoimassa on myös useita täysin uusia lomakohteita suomalaisille Alppien ystäville. Alta löydät esimerkkejä Slopetrotterin kohteista eri maissa.

Cervinia, Italia: Aurinkoinen ja lumivarma

Majesteettisen Matterhornin juurella sijaitseva Cervinia on jokaisen laskijan pakko kokea. Tarjolla on unohtumatonta puuteria, korkealla sijaitsevia pitkiä ja leveitä rinteitä sekä italialaista vieraanvaraisuutta.

> Tutustu tarkemmin Cerviniaan

Sauze d’Oulz, Italia: Ihastuttavan idyllinen

Kauniilla Piemonten alueella sijaitseva Sauze d’Oulx on ihastuttava ja monipuolinen hiihtokeskus. Ympäröivä Via Lattean laskualue tarjoaa yhteensä 400 kilometriä rinteitä 1350–2650 metrin korkeudessa.

> Tutustu Tarkemmin Sauze d’Oulxiin

Passo Tonale, Italia: Kompakti kokonaisuus

Pieni Passo Tonalen hiihtokeskus tarjoaa sekä aloittelijaystävällisiä rinteitä että laskettelua jäätiköllä. Erinomainen hissijärjestelmä sekä korkealla sijaitsevat lumivarmat ja leveät rinteet ovat vielä suurille massoille sangen tuntemattomat. Monipuolisuutta lisää läheinen Ponte di Legno.

> Tutustu tarkemmin Passo Tonaleen
> Tutustu tarkemmin Slopetrottin kaikkiin kohteisiin Italiassa

St. Anton, Itävalta: Maailmanluokan keskus

Uusia haasteita kaipaaville kokeneemmille laskijoille St. Anton on loistovalinta. Lumivarma klassikkokeskus tunnetaan kansainvälisestä tunnelmasta sekä erinomaisista off piste-maastoistaan. Keskus houkuttelee erityisesti puuterilumen ystäviä kaikkialta maailmasta.

> Tutustu tarkemmin St. Antoniin

Wagrain, Itävalta: Maaseudun idylliä

Maaseudun tunnelmaa ja monipuoliset puitteet laskemiselle tarjoava Wagrain on erinomainen kohde koko perheen laskulomalle. 350 kilometriä rinteitä takaavat sopivia haasteita niin aloittelijoille kuin kokeneille laskijoille. Hiihtokoulussa on lisäksi paljon mielekästä touhua kaiken ikäisille lapsille.

> Tutustu tarkemmin Wagrainiin

Bad Gastein, Itävalta: Karismaattinen kylpyläklassikko

Itävallan vanhana helmenä tunnettu Bad Gasteinin kylä on rakennettu alunperin kylpylätoimintaan varten. Kuumien lähteiden lisäksi turistit tulevat tänne viehättävään laaksoon nykyisin myös laskemisen takia –  rinteitä on yli 200 kilometriä ja ne ulottuvat 835 metristä 2686 metriin.

> Tutustu tarkemmin Bad Gasteiniin

Zell am See, Itävalta: Sympaattinen ja perinteinen

Viihtyisä Zell am See tarjoaa mukavia rinteitä, itävaltalaista viraanvaraisuutta sekä mukavaa hintatasoa. 135 rinnekilometriä yltävät parhaimmillaan 3029 metrin jäätikkökorkeuteen taaten mahtavat maisemat ja varmasti lunta.

> Tutustu tarkemmin Zell am Seehen
> Tutustu tarkemmin Slopetrotterin kaikkiin kohteisiin Itävallassa

Avoriaz, Ranska: Ainutlaatuista tunnelmaa

Autoton Avoriaz on viihtyisä puurakenteinen alppikylä, joka henkii täysin omanlaistaan ainutlaatuista tunnelmaa. Monipuoliset ja leveät rinteet, hyvät yhteydet laajempaan 650 rinnekilometrin Portes du Soleilin alueeseen sekä toimiva hissiverkosto tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet eri tasoisille laskijoille.

> Tutustu tarkemmin Avoriaziin

Tignes, Ranska: Maailmanluokan hiihtoa

Tignes on osa 300 rinnekilometrin Espace Killy hiihtoaluetta. Itse Tignes jakautuu useampaan eri korkeudella sijaitsevaan kylään. Haastavat rinteet, aurinko, puuterilumi sekä jäätikkömahdollisuudet tekevät kohteesta yhden maailman parhaista hiihtokeskuksista.

> Tutustu tarkemmin Tignesiin
> Tutustu tarkemmin Slopetrotterin kaikkiin kohteisiin Ranskassa 

Kiinnostaako työ Alpeilla talvella 2016 – 2017?

Haluaisitko olla historian ensimmäinen suomalainen Slope-opas? Jos olet vastuullinen, luova ja luontaisesti palveluhenkinen moniosaaja, voit olla tuleva Slopetrotter-kohdepäällikkä tai hiihto-opas!

Pärjätäksesi tehtävissä tulee sinun olla avoin, ulospäinsuuntautunut ja intohimoinen hiihto- ja laskettelu-urheilun harrastaja. Tämän lisäksi tehtävissä pärjääminen edellyttää muun muassa, että:

  • Olet palveluhenkinen ja ystävällinen
  • Olet positiivinen, energinen ja luova
  • Mukaudut hyvin nopeasti muuttuviin tilanteisiin
  • Hoidat työsi sisulla vaikka työaikasi olisivat 24-7
  • Puhut suomen lisäksi ruotsia ja englantia, sekä mielellään saksaa, ranskaa tai italiaa
  • Olet vähintään 20-vuotias

> Tutustu tarkemmin kohdepäällikkön tehtävään
> Tutustu tarkemmin hiihto-oppaan tehtävään

Lisätietoa Slopetrotter SkiToursista

Slopetrotter Skitours muodostuu hiihtointoilijoista, joiden toiveena on tarjota uusia, upeita kokemuksia hiihtolomailijoille. Yritys on perustettu vuonna 2005 Tanskassa. Laaja kohdevalikoima, hyvä hintataso sekä henkilökohtainen palvelu ovat yrityksen menestyksen perusta.

Kun lähdet hiihtolomalle Slopetrotterin kanssa, voit odottaa turvallisuutta, vakautta ja ammattitaitoa. Hiihtolomasi aikana pätevät oppaat näyttävät suunnan parhaisiin rinteisiin, aktiviteetteihin sekä ravintoloihin, jotta saat mahdollisimman paljon irti ajastasi Alpeilla. Suomea ja ruotsia puhuvat lomaneuvojat auttavat tarvittaessa sinulle parhaiten sopivan loman suunnittelussa.

> Tutustu tarkemmin yritykseen ja löydä unelmien hiihtolomasi!

Editoitu: 11.10.2016 – päivitetty talvikauden 2016-17 valikoima
Kuvat: Slopetrotter Skitours, Adamello Ski, Wagrain-Kleinarl Turismus