Hyppää sisältöön

Elämysmatkojen Japani 2016 – neljä huipputarjousta!

Toimi nopeasti – tarjolla Japanin laskumatkoja erikoishintaan!

Elämysmatkat tarjoaa, SkieExpo-erikoistarjoukset ennakkoon Lumipallon lukijoille. Varaa omasi heti, sillä tarjouspaikkoja on rajoitetusti!

1. Niseko – Freedom Inn: alkaen 1 640€

Pohjoisessa Hokkaidon saarella sijaitseva Niseko sopii erinomaisesti niin ensikertalaisille kuin kokeneille Japanin kävijöille. Runsaan ravintolatarjonnan vuoksi Niseko on mainio paikka myös after skistä kiinnostuneille. Varsinainen syy saapua Nisekoon on kuitenkin lumi, sillä sitä pidetään yksinkertaisesti maailman parhaana.

Elämysmatkojen pääkallopaikkana tunnettu Freedom Inn sijaitsee rauhallisella alueella. Paikka on laskemisen kannalta erinomainen: Nisekon itäpuolen iso offarialue aukeaa suoraan vieressä ja huipulle pääsee nopeasti. Täällä lasket erittäin todennäköisesti uutta lunta useaan kertaan viikon aikana!

Tarjouspaikkoja rajoitetusti, varaa omasi heti – ohjeet sivun lopussa!

Elämysmatkat suosittelee – Niseko:
+ Helppopääsyiset rinneoffarit ja runsaasti takamaastoa
+ Huipputason palvelut ja loistava ravintolatarjonta
+ Pohjoinen sijainti takaa pitkän laskukauden

> Tutustu tarkemmin Elämysmatkojen Nisekoon

2. Hakuba – High Mount Hotel: alkaen 1 470€

Japanin Chamonix’ksi kutsuttu Hakuba on maan suurin hiihtokeskus. Pääsaari Honshun suosituin keskus on Elämysmatkojen pääkohde Japanissa monipuolisuutensa, lumivarmuutensa ja upeiden vuoriensa vuoksi. Alue tarjoaa loistavan rinnelaskun lisäksi upeaa off-pistehiihtoa. Ylimmiltä hisseiltä tavoittaa helposti laajat koskemattomat off-pistealueet.

High Mount Hotel on vuosien saatossa muodostunut Elämysmatkojen Hakuban ”basecampiksi”, jossa myös alueen salaisuudet tunteva kohdeopas majoittuu. Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla, sillä osa Hakuba Happo-Onen parhaista off-piste -reiteistä laskeutuu lähes suoraan ovelle.

Tarjouspaikkoja rajoitetusti, varaa omasi heti – ohjeet sivun lopussa!

Elämysmatkat suosittelee – Hakuba:
+ Elämysmatkojen suosituin kohde Japanissa
+ Japanin suurin ja monipuolisin kohde
+ Vaativaan makuun sekä rinne- että vapaalaskijoille

> Tustustu tarkemmin Elämysmatkojen Hakubaan

3. Myoko – Akakura Park Hotel: alkaen 1 420€

Myoko on loistava valinta myös budjettimatkaajille, sillä hintatasoltaan keskus on edullisin Japanin kohteista. Lähellä rannikkoa sijaitseva hiihtokeskus saa lähes päivittäin oman reilun osuutensa valkoisesta kullasta. Rinteet ovat pääsääntöisesti helppoja, mutta pienellä patikoinnilla tai nousukarvoilla on tavoitettavissa erinomaisia ruuhkattomia offareita ja pitkiä metsälaskuja.

Akakura Park Hotel sijaitsee Myokon keskustassa kävelymatkan päässä lähimmistä hiihtohisseistä. Aivan vieressä on kylän parhaat ruokapaikat ja suosituin after ski. Onnistuneen laskupäivän Myokossa kruunaa rentoutuminen hotellin omassa onsenissa.

Tarjouspaikkoja rajoitetusti, varaa omasi heti – ohjeet sivun lopussa!

Elämysmatkat suosittelee – Myoko:
+ Syvän lumen paratiisi
+ Edullinen hintataso ja vähän turisteja
+ Hyvää metsälaskua ja lähellä useita pienempiä keskuksia

> Tutustu tarkemmin Elämysmatkojen Myokoon

4. Apen piilopirtti – Highland Lodge: alkaen 2 140€

Suomen kenties seuratuin vapaalaskija Ape Majava toimii oppaana ainutlaatuisella matkalla. Viikon aikana tehdään Apen johdolla päiväretkiä useaan eri kohteeseen, kuten huippusuosituksi nousseeseen Nozawa Onseniin, Madaraoon sekä läheiseen, Japanin suurimmista lumimääristä tunnettuun, Seki Onseniin.

Päiväretkien välipäivinä koko Myokon alue ja sen viisi keskusta aukeavat lähes suoraan tukikohtana toimivan Highland Lodgen ovelta. Iltaisin rentoudutaan upeassa ulko-onsenissa, nautitaan erinomainen illallinen hyvässä seurassa ja suunnitellaan seuraavan päivän laskuja asiaan kuuluvasti muutaman Asahin kera.

Tarjouspaikkoja rajoitetusti, varaa omasi heti – ohjeet sivun lopussa!

Elämysmatkat suosittelee – Apen piilopirtti:

+ Huippu-uutuus hyville laskijoille
+ Loisto-opas mukana koko viikon
+ Upeat laskijan ehdoilla suunniteltu ski lodge puolihoidolla

> Tutustu tarkemmin Apen piilopirttimatkaan

Hinnat ja ALE-lähdöt tarkemmin osoitteessa:
http://elamysmatkat.com/expot2015
Salasana sivustolle on Japani2016
Toimi nopeasti ja varaa omasi heti!

Lähde ja kuvat: Elämysmatkat