Muut aktiviteetit, Varusteet, Yleinen

Onko tästä laskuvälineestä seuraavaksi hitiksi?

Oletko koskaan jäisiä rinteitä kirotessasi todennut, että luistimet olisivat olleet suksia parempi varustevalinta? Tämä norjalaisvalmistajan tuote ei tee jäistä rinnettä yhtään sen pehmeämmäksi, mutta saattaa silti tuoda keskuksiin uudennäköisen lajin.

Muistatko takavuosilta bleidaajien näkyvän joukon hiihtokeskuksissa? Erikoispieni laskuväline nimittäin tekee taas tuloaan rinteisiin. Norjalainen Sled Dogs -valmistaja saattaa aikaansaada seuraavan buumin tuotteellaan, joka menee takavuosilta tuttuja blade-suksiakin pienempään tilaan.

Voivatko laskukamat enää pienempään pakettiin mennä?

Siinä missä moni varsinainen laskettelija tai lumilautailija suhtautui bleideihin monesti lähinnä huvittuneisuudella, tarjoaa Sled Dogs kenties oikeasti potentiaalisen haastajan asemansa vakiinnuttaneille lasketteluvälineille. Varsinkin sellaiselle kohderyhmälle, joka ei ole vielä rinnelajien saloihin hurahtanut.

Sled Dogsin valmistamat lumiluistimet ovat todella yksinkertaiset: tuote koostuu monoista, joiden pohja tekee liukupinnan virkaa. Tekniikaltaan pohja vastaa pitkälti perinteisen suksen pintaa. Valmistajan lupaa teräskanttien takaavan hyvän ketteryyden tuotteella laskevalle.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Katso alla olevalta videolta kuinka Sled Dogsit toimivat

Käytännössä tuotetta voikin verrata luistimiin ja valmistajan mukaan kuka tahansa luistelua osaava osaa myös tällä tuotteella laskea. Ainakin aloittelijalle tuote on simppeli, sillä sukset eivät juuri tämän vähempää voi ristiin mennä. Ylipäätään lumiluistimet ovat varmasti vähintään hauskan kokeilun arvoiset niille, jotka viihtyvät luistimet jalassa niin jään kuin rullienkin päällä.

Niin tai näin, löysemmän lumen päivänä saattaa Sled Dogseilla laskeva kuitenkin kirota kotiin jääneitä suksia.

> Tutustu tuotteeseen valmistajan sivuilla

Teksti: Sami Nurmi
Kuva: Simo Vunneli

Miltä homma vaikuttaa? Kerro mielipiteesi kommentoimalla alle!


Avainsanat:
, , , ,
Arvostele artikkeli:
Onko tästä laskuvälineestä seuraavaksi hitiksi?
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,40/5 - 15 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

  • Markku sanoo:

    Eihän tää uusi juttu ole. Joskus 80 luvun,olisiko loppupuoli,aikaa ennen lautoja,silloin kun tuli monoski, niin laskettiin myös näillä.(rinnepojilla oli ala-asemalla nämä jalassa). Lainatakseni erästä kaveria, niin sitten tuli se Burtonin jätkä sinne Amerikkaan, niin nämä katosivat.On muuten hauskat pelit. Aivan huiput jos opetat jälkikasvua laskettelun saloihin.

    Vastaa

  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.