Hyppää sisältöön

Laskijan kauden parhaat varusteet: Columbian Titanium-sarja

Toimivaksi todettu, maailmanmestareiden testaama – Columbian Titanium-sarjan tuotteissa yhdistyvät edistykselliset teknologiat ja laadukkaat materiaalit.

Testattu rinteissä ja rinteiden ulkopuolella, parkissa ja jyrkällä sekä kilpailuissa. Columbian Titanium-sarjan vaatteet ja varusteet ovat täydellinen valinta aktiivilaskijalle vaihteleviin olosuhteisiin. Tutustu ja löydä omasi!

Columbia Titanium – olympialaisista aktiivilaskijalle

Titanium-sarjan historia ulottuu vuoteen 2014 ja Sotshin talviolympialaisiin.

Maailman suurimpiin ulkoiluvaatevalmistajiin kuuluva Columbia suunnitteli tällöin kilpailu- ja harjoitteluasut Yhdysvaltain, Kanadan sekä Venäjän freestyle-maajoukkueille. Suunnittelutyön jatkumona syntyi nykyinen Titanium-sarja.

Parhaat materiaalit ja toimivat teknologiat yhdistyvät erinomaisella tavalla Columbian Titanium-sarjan tuotteissa. Tuotteiden kaikki yksityiskohdat on suunniteltu tarkasti, liikkuvuuden ja käytettävyyden maksimoimiseksi. Sarjan vaatteet ovat mukavaa stretch-materiaalia. Titanium-sarjan asuissa harjoittelee ja kilpailee edelleen esimerkiksi Yhdysvaltain freestyle-maajoukkue.

Tutustu Columbian Titanium-sarjan esittelyvideoon:

http://www.youtube.com/watch?v=9vTw4KhpROw

> Tutustu tarkemmin Columbian Titanium-sarjaan

Toimivuutta kovaan käyttöön – #testedtough

Monia palkintoja voittanut tuotesarja hyödyntää Columbian parhaita innovaatioita ja vuosikymmenien saatossa kertynyttä osaamista.

Titanium-sarjassa yhdistyvät Columbian parhaat materiaalit ja tuoteteknologiat, toimivat yksityiskohdat, hyvä istuvuus sekä toiminnallisuus. Tuloksena on erinomaisen mukavia, toimivia ja laadukkaita tuotteita talvilajien harrastajille.

Titanium-sarjassa toimivuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, pääosassa on tuotteita käyttävä ihminen ja tuotteiden optimaalinen toimivuus käyttötarkoituksessaan. Tämän vuoksi Titanium-sarjan tuotteet on testattu erittäin haastavissa ja vaativissa olosuhteissa, aidossa ympäristössä – käyttäjät takuulla arvostavat lopputuloksena syntyneitä erinomaisia lasku- ja talvivarusteita monipuoliseen käyttöön.

> Tutustu tarkemmin Columbian innovatiivisiin tuoteteknologioihin

Tutustu tarkemmin talvikauden Titanium-tuotteisiin!

Columbian Titanium-tuotesarja kattaa monipuolisesti vaatteita ja varusteita laskukäyttöön. Tuotteista on saatavissa erilliset naisten ja miesten mallit ja niitä on saatavissa yleensä useissa eri väreissä.

Alla valikoituja poimintoja talvikauden 2015 – 16 mallistosta.

1. Columbia Shreddin’ –takki: 439,95€

Huippuluokan laskutakki monipuoliseen käyttöön. Kiinteä huppu, vedenpitävät vetoketjut, erilliset taskut hissilipulle ja laskulaseille, iso tasku selkäpuolella sekä lumilukko helmassa ovat vain esimerkkejä tämän Titanium-sarjan huipputakin käytännöllisistä ominaisuuksista. Vedenpitävä ja hyvin hengittävä takki on suunniteltu monipuoliseen käyttöön rinteissä ja niiden ulkopuolella.

Tutustu tarkemmin Shreddin’ –takkiin

2. Columbia Jump Off –housut: 279,95€

Huippuhousut rinteeseen, parkkiin tai puuteriin! Titanium-sarjan Jump Off –housuissa on monipuolista käyttöä helpottavat muotoillut polvet, vahvistetut lahkeensuut, sivuventilaatiot sekä neljään suuntaan joustava materiaali. Erinomainen valinta vauhdikkaaseen menoon!

Tutustu tarkemmin Jump Off –housuihin

3. Columbia Titan Pass 2.0 –fleecepusero: 89,95€

Titanium-sarjan Titan Pass 2.0 –fleecepusero on erittäin lämmin ja monipuolinen! Kiristysnyöri helmassa pitää kylmän poissa ja vetoketjulliset taskut auttavat pitämään tavarat turvassa laskupäivän ajan.

Tutustu tarkemmin Titan Pass 2.0 –fleeceen

4. Columbia Bugaboot Plus III –kengät: 189,95€

Columbian parhaista materiaaleista valmistettu huipputekninen klassikkokenkä on nyt osa valmistajansa Titanium-sarjaa. 600 gramman eristys ja lämpöä heijastava vuori tekevät vedenpitävästä kengästä erittäin lämpimän jopa yli 50 asteen pakkaskeliin. Tarkenetko näissä?

Tutustu tarkemmin Bugaboot Plus III –kenkiin

5. Columbia Winter Catalyst –hanskat: 109,95€

Haussa vedenpitävä ja lämmin laskuhanska? Pehmeä, lämmin ja kevyt fleece-vuori yhdistettynä kovaan käyttöön tarkoitettuun vedenpitävään ja hengittävään rakenteeseen tekevät tästä Titanium-sarjan käsineestä todellisen laskijan unelman. Näissä kätesi pysyvät lämpiminä ja kuivina pahimmissakin olosuhteissa.

Tutustu tarkemmin Winter Catalyst –hansikkaisiin

> Tutustu kaikkiin Titanium-sarjan naisten tuotteisiin Columbian sivuilla
> Tutustu miesten Titanium-sarjan tuotteisiin Columbian sivuilla

Lähde ja kuvat: Columbia Sportswear