cecilia hanhikoski voitto kuurojen MM
Ajankohtaista, Lumilautailu

Cecilia Hanhikoski voitti kultaa kuurojen MM-kisoissa

Cecilia Hanhikoski on voittanut eilen kultaa kuurojen alppihiihdon ja lumilautailun MM-kisoissa Innerkremsissä, Itävallassa. Maailmanmestaruus tuli paripujottelussa.

Aiemmin viikolla Hanhikoski kaatui parisuurpujottelun aikalaskuissa, eikä päässyt jatkoon. Hän sai kuitenkin eiliseen paripujotteluun kasattua itsensä, ja voitti karsinnat. Varmoin ottein hän jatkoi finaaliin saakka, missä voitto tuli vain 0,2 sekunnin turvin. Maailmanmestari oli tyytyväinen:

– Tosi hyvä fiilis! Tänään kaikki laskut sujuivat hyvin ja rata tuntui niin hyvältä. Tuntuu, että sain lasketuksi radan rytmin mukaan. Tiistaina oli vähän vaikeaa, kun pettymys karsiutumisesta oli niin suuri. Epäonnistumisesta opin tärkeän asian: pitää keskittyä vain omaan laskuun. Tällä keinolla onnistuin tänään hyvin. En myöskään ole yksin täällä. Joukkueenjohtaja Heli Romu on mukana ja häneltä sain tukea henkisesti ja sain keskityttyä uuteen kisaan. Epäonnistumisella on myös hyvä ja positiivinen motivaatio, että haluan näyttää, mihin pystyn. Ennen jokaista laskuja lupasin itseni kanssa, että teen parhaani ja nautin laskusta. Tämä toimi hyvin, Hanhikoski kommentoi.

Cecilia Hanhikoski on voittanut urallaan kaksi Deaflympics-hopeaa ja yhden pronssin sekä MM-kullan ja -pronssin. Tulevaisuudesta menestyksekäs urheilija on vielä avoin:

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

– En tiedä vielä mitä seuraavaksi. Tänään jäi kuitenkin fiilis, että voisin vielä kehittyä paremmaksi laskijaksi eikä tieni pääty tähän. Seuraava kuurojen arvokisat olisi Deaflympics talvella 2019. Nyt pitää ensin huilata ja sitten aletaan selvittää mitä seuraavaksi.

Lähde: Suomen Lumilautaliitto
Kuva: Heli Romu


Avainsanat:
, , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Cecilia Hanhikoski voitti kultaa kuurojen MM-kisoissa cecilia hanhikoski voitto kuurojen MM
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 2 ääntä)
Loading...