Advertoriaali, Ajankohtaista, Tapahtumat

GoExpo Winter aloittaa talvikauden Messukeskuksessa

Puut keräävät lehtivihreät talteen ja Messukeskus kokoaa lumien liikkujat Helsinkiin. On aika esitellä alkavan talvikauden uutuudet ja kohdata hiihtotutut fiilistellen tulevan talven koti- ja ulkomaisia seikkailuja.

Messukeskus on koonnut tehokkaasti kaikki talven liikkujat yhden lipun alle. GoExpo Winter -tapahtumassa 2.-4.11.2018 on esillä koko tulevan kauden anti.

Skiexpo on nykyään GoExpo Winter – koe talven taika!

Liikkuminen tekee kaikille hyvää. Ja utelias kannattaa olla – sillä nyt messuvierailusta kotiin viemisenä saattaa olla ihan uusi harrastus!

GoExpo Winter -tapahtumassa pääset tutustumaan kattavasti talven perinteisiin lajeihin ja niiden kehittyneisiin variaatioihin. Perinteinen SkiExpo on saanut elinvoimaisena rinnalleen hyvässä harmoniassa talven muutkin lajit ja välineet, jolloin vierailu Messukeskuksessa on varmasti antoisa kokemus.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Esillä on myös ihastuttavasti vähemmän tunnettuja talvilajeja, joita suoritetaan suksien sijaan luistimilla, pyörillä tai helposti talvikengillä. GoExpossa vierailijalla on mahdollisuus lähteä kokeilemaan myös itsekin lunta ja jäätä.

Kokeilemaan pääsee muun muassa luistelua, tubingia, laskettelua, ringetteä, lumilautailua, trampoliinihyppelyä, katulätkää ja lumisotaa. Lisäksi messuilta voi lähteä testaamaan sähköpyöriä tai laskea virtuaalisten VR-lasien avulla Åren maailmancup-radalla.

Tunturit, vuoret ja vaarat kutsuvat – löydä unelmien kohde!

Perinteinen laskettelukeskus on nykyään monipuolinen talvimatkailukeskus. Kannattaa käydä osastoilla haastattelemassa rinnekeskusten edustajia. GoExpo Winterissä pääset tutustumaan niin kotimaan- kuin kansainväliseen tarjontaan.  Kotimaan keskuksista mukana ovat Iso-Syöte, Kasurila, Koli, Messilä, Peuramaa, Ruka, Saariselkä, Salla, Serena, Suomu, Swinghill, Syöte, Tahko, Talma ja Vuokatti.

Hiihtolomareissujen kohdetarjontaa täydentävät matkatoimistot, jotka vievät laskettelijoita vaikkapa Ruotsiin, Keski-Eurooppaan, Japaniin, Georgiaan ja Andorraan tai maastohiihtäjiä Italiaan, Sveitsiin ja Itävaltaan. Ruotsin tuntureista esillä ovat Åre, Sälen, Vemdalen, Hammarbybacken, Hemavan ja Tärnäby, Itävallasta St. Johann, Zell-Am See, Kaprun ja Kitzbühel sekä Norjasta Trysil ja Hemsedal.

Paikan päällä on hiihtokeskuksien edustajia, jotka henkilökohtaisesti opastavat ja neuvovat sekä kertovat kauden uutuuksista. Keskuksissa tarjolla on rinteiden lisäksi mm. lumikenkäilyä, keilailua, kylpylää ja saunomista sekä moninaisia safareita.

Laskettelulomalle voi lähteä helposti, vaikka kolmen sukupolven voimin ja kaikille on mielekästä ja sopivaa aktiviteettiä tarjolla. Messuilla tapaat myös helposti muita lajien harrastajia ja kuulet heidän vinkkejä ja arvioita parhaasta tavasta ja paikasta nauttia talven riemuista.

Lajit ja välineet kehittyvät – pysy ajan tasalla!

Tarpeet ja toiveet välineiden osalta ovat moninaisia. GoExpo Winter -messuilla on paikalla laajasti talviurheilun tietotaitoa ja välinevalinnoissa sinua palvelevat alan taitavimmat ammattilaiset välinevalinnoissa.  Vanhat varusteesi kierrätät samalla kätevästi maastohiihdon ja laskettelun Kamapörsseissä.

Oikea vaatetus tekee liikkumisesta miellyttävää ja mukavaa – myös talvella. GoExpo Winterissä opit, miten kannattaa pukeutua talviselle juoksulenkille ja millaisia varusteita on hyvä olla mukana, kun yöpyy talvella ulkona. Lisäksi kuulet, miten kierrätysmateriaaleja hyödynnetään urheiluvaatteissa.

GoExpo Winter on hieno talvinen kokemus – tule mukaan!

GoExpo Winterin yhteydessä järjestetään myös kaksi oheistapahtumaa: kiipeilijöiden Helsinki Adventure Night perjantaina 2.11. ja Vapaalaskufestivaalit lauantaina 3.11. Molemmat tarjoilevat päiväsaikaan huippuohjelmaa kaikille messukävijöille. Miltä kuulostaa olutjooga, jossa kroppaa vetreytetään helpoilla harjoitteilla ja nautitaan samalla mieltä rentouttava ja tunnelmaa nostattava tölkillinen. Iltabileissä tykitetään uutuusleffoja ja tavataan lajiexperttejä, kuten kiipeilylegenda Chris Sharma, olympialaskija Hedvig Wessel sekä suomalaiset huippulaskijat Antti Autti ja Enni Rukajärvi. Perjantain ja lauantain iltaohjelmiin on erillinen sisäänpääsymaksu, ja ohjelmaa on pitkälle yöhön.

Messujen ehdoton klassikko afterski on myös pidentänyt aukioloaikojaan. Messupäivän jälkeen on hyvä vaihtaa kuulumisia, suunnitella tulevia reissuja ja fiilistellä talvea. Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen isännöimässä Ski.fi-bistrossa bileet jatkuvat perjantaina puoli kahteen saakka, ja lauantainakin menoa on iltayhdeksään.

Tervetuloa mukaan – GoExpo Winter Helsingin Messukeskuksessa 2.-4.11.2018.

> Varaa lippusi heti näppärästi netistä

Lähde ja kuvat: GoExpo Winter / Messukeskus Helsinki


Avainsanat:
, , , ,
Arvostele artikkeli:
GoExpo Winter aloittaa talvikauden Messukeskuksessa
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,75/5 - 4 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.