Hyppää sisältöön

GoExpo Winter 2018 – virittäydy mukaan talvikauden avaustunnelmaan

Viikonloppuna alkaa talven kotimainen startti Helsingin Messukeskuksessa. Katso kuvat messujen rakennusvaiheesta – tervetuloa elämyksien pariin!

Ulkona on pirteän rauhallinen torstai-aamu, mutta Messukeskuksessa sisällä on jo täysi tohina päällä. Pian se on on valmis valmis toivottamaan laskukansan ja viikonlopun vieraat sydämellisesti tervetulleiksi.

Talvi täyttää Messukeskuksen

Kuormalavoista on rakentunut näyttävä vapaalaskun harrastajien alue ja Messukeskuksen betoniset lattiat alkavat peittyä matoilla. Hyvällä touhulla on messuosastojen seinät nostettu pystyyn ja valaistus on valmis. Messukeskus on täyttynyt talvisista maisemista.

GoExpo Winteriin saapuvat erottavat heti näyttävän lumetetun mäen – viimeistään nyt herää menohalut laskettelemaan ja muihin talviaktiviteetteihin. Rukan mäen kupeessa esittäytyvät muut ehdottomasti tutustumisen arvoiset laskettelu- ja perhekeskukset. Esimerkiksi Peuramaan osastolla ämpärit houkuttavat lumilyhtyjen tekoon ja Sallan osastolla taasen arvotaan lomaa Sallan hangille.

Kotimaisten keskusten lisäksi esillä kattava kattaus myös naapurimaiden hiihtokeskuksia. Monipuolisia laskukohteita maailmalla tekevät tutuiksi myös tapahtuman monet alppimatkatoimistot.

Puitteet ja ohjelma sopivat nautiskeluun

Viikonlopuksi GoExpo Winter -messuille on rakennettu näyttävät puitteet.  Messuilla on mukavia alueita, jotka houkuttelevat pysähtymään, viettämään aikaa ja vaihtamaan ajatuksia saman henkisessä seurassa. Tai vaikka päivittämään sosiaalista mediaa ja raportoimaan tapahtuman iloisesta kulusta kotiin jäämään joutuneille.

GoExpo Winter -tapahtumassa monipuolista ohjelmaa on varattu jokaiselle päivälle. Esimerkiksi perjantaina vierailla on mahdollisuus bongata kello 14.00-18.00 välillä Stanley Cup -pokaali, joka poikkeaa esittäytymässä Messukeskuksessa.

Mielenkiintoista ohjelmaa on luvassa myös lauantain Vapaalaskuiltamissa. Esimerkiksi leffat ja erilaiset haastattelut antavat messuvierailijoille mukavasti lisää arvokasta sisältöä. Lippu Vapaalaskuiltamiin kannattaa ostaa etukäteen.

> Varmista Vapaalaskuiltamien ohjelma ja lippusi täältä

Valtavasti vaihtoehtoja välinehankintoihin

Sukset, monot ja muut välineet näyttäytyvät myös laajasti matkailun ohessa. Uusia varusteita on hallissa osastot pullollaan ja Kamapörssissä tekee hyviä hankintoja hivenen käytettyjä vaihtoehtoja.

Tulevaisuuden toivoille on hyvien välinehankintojen lisäksi myös paljon tekemistä ja ohjelmaa. Erityisesti sunnuntaina kannattaa lähteä messuilemaan koko perheen voimin. Vauhdikas Valle Show viihdyttää perheen pienimpiä ja miksei isompiakin koko viikonlopun ajan. Sunnuntaisessa Kengurumeiningin toiminnallisessa konsertissa ravistellaan pomppimalla vielä viimeisetkin messuhiet irti koko perheestä.

> Tutustu tapahtuman lastenohjelmaan

Tervetuloa mukaan – tapahtuman näytteilleasettajat ja palveluiden tarjoavat ovat valmiina palvelemaan messuvieraita. GoExpo Winter Helsingin Messukeskuksessa 2.-4.11.2018. 

Aukioloajat:

  • pe 2.11. klo 12‒20
  • la 3.11. klo 10–19
  • su 4.11. klo 10–17

> Katso tarkka ohjelma ja aikataulut – ja muista varata lippusi ennakkoon!