Hyppää sisältöön

Vuoden 2018-2019 parhaat laskuvideot – Toimituksen valinnat TOP 10

Tulevan kauden pohjiksi koostimme toimituksen suosikkeja menneen talven vaikuttavimmista laskuvideoista. Virittäydy tukevasti kotisohvallesi ja nauti TOP 10 -valinnoista!

Luvassa on kohoavaa sykettä, ihon kihelmöintiä ja herkistymistä kauneuden edessä – tervetuloa virittäytymään talvitunnelmaan valikoiduilla poiminnoilla viime talvena julkaistujen laskuleffojen parhaimmistosta!

1. Troll Wall – Kilian Jornet

Löysät pois heti alkuun! Maailman parhaimmistoon kestävyysurheilijana ja monipuolisena vuori-ihmisenä lukeutuva Kilian näyttää tällä kertaa, kuinka jyrkkää on oikeasti jyrkkä.

2. Closer – Antti Autti

Viime talven lautavideo! Kauniin unenomaista lautataiturointia Antin johdolla, kuin tehty tulevan kauden laskureissujen ennakkofiilistelyyn pimenevinä syysiltoina.

3. The Intro / Behind The Scenes 01 – Candide Thovex

”Skiaman” Candide Thovex on yksi kaikkien aikojen parhaista ellei paras suksilla kameran edessä! Tällä kertaa pääset tutustumaan megamenestyneen videon tapahtumiin kameran toisella puolella.

4. A Telemark Tale 2018

Harvinaista herkkua – pitkä laskufilkka vapain kantapäin. Marginaalinen laskulaji ansaitsee suurempaa näkyvyyttä ja ehdottomasti paikan tällä listalla!

5. ALL IN – Angel Collinson

Täydellinen laskemisen vapauden filosofinen tiivistys, kiitos mahtava Angel: ”This is skiing!”

6. You Won’t Believe What This 11-Year Old Can Do On Skis at Jackson Hole

Legendaarinen Jackson Hole seuloo kuninkaat ja kuningattaret niin suksijoista kuin lautailijoista! Esittelyssä paikan 11-vuotias prinssi.

7. The Regiment – Henrik Harlaut

HH on yksi parkin ja sloupin suurista, eikä tällä kertaa puhuta Helly Hansenista vaan Henrik Harlautista. Erittäin pystyvä suksija lähes jokaisessa laskemisen alalajissa!

9. Snowboarding The Ultimate Pump Track

Lumilautailun olympiavoittaja Pierre Vaultier rakennushommissa. Isoissa sellaisissa. Kun itselle tekee, niin saa mieluisensa!

10. Children of the Columbia

Paras viimeiseksi eli menneen talven suurin laskuleffa! Hieno löytöretki Columbia-joen alkulähteille ja samalla syvälle laskijan sielunmaisemiin.

Bonus-raita: Skier vs. Drone

Otetaan mukaan vielä yksi hieno extra! Kumpi vie voiton suurpujotteluradalla, alppihiihdon olympialaskija vai drone-lentämisen maailmanmestari? Voittaja on…

Teksti: Lumipallo.fi
Kuva: Shutterstock.com

Kommentoi alle oma listasi kuluneen vuoden parhaista laskuvideoista!