Advertoriaali, Laskettelu, Lumilautailu, Varusteet, Yleinen

Skigarage.net on suomalainen suksikauppa verkossa ja kivijalassa

Skigarage.net on asiantunteva suksikauppa ja yksi alansa tunnetuimpia erikoisliikkeitä Suomessa.

Laskettelijan unelmakauppa Skigarage on muuttanut uusiin hulppeisiin tiloihin Espoossa. Skigaragesta hankit laskettelusukset moninaisiin tarpeisiin ja muut laskuvälineet asiantuntijoiden opastuksella paikan päällä tai vaivattomasti netistä. Tervetuloa tutustumaan unelmien suksikauppaan!

5-tähden myymälä, välinehuolto ja verkkokauppa

Skigarage.net on kotimainen erikoismyymälä laskettelijoille ja lumilautailijoille. Syksyllä 2019 avattu uusi myymälä on Mankkaan Sinikalliossa. Uudessa myymälässä tunnet edelleen garagemaisen lämpimän fiiliksen. Valikoima on uskomaton ja tilavassa myymälässä on helppo viihtyä.

Onpa tarve varusteille takamaastoon, lastenmaahan tai ratalaskuun, niin Skigaragesta löydät hyvät ja sopivat ratkaisut harrastamiseen. Skigarage on saanut hyvää mainetta palvevana suksikauppana ja omistaumisella asiakkaiden* tarpeisiin. – muutama esimerkki alla:

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

“Kiitos hyvästä ja kärsivällisestä palvelusta!”

“Jestas mitä palvelua! Kysymättä korjataan 5/5”

“Ensimmäisen käyntikerran jälkeen ei tarvitse enää miettiä muualla asiointia laskuvälineiden suhteen. Vaikka Tampereelta hieman matkaa kertyikin, oli ostosreissu tänne joka kilometrin arvoinen. Vahva suositus! 6/5” 

“Fast, friendly and passionate service from Mankkaan Suksihuolto, even on very short notice. Very happy about their good service, and their affordable prices are a bonus, too!”

“On asiakaspalvelua ja sitten on Asiakaspalvelua, lämmin suositus.”

 

Skigaragen palveleva henkilökunta auttaa sinulle sopivien laskuvälineiden hankinnassa.

Skigarage palvelee verkossa myös asiakkaita, jotka eivät pääse paikan päälle. Suksikaupan lisäksi myös välinehuolto on oleellinen osa päivittäistä toimintaa. Hyvin huollettu suksi tai lauta on nautinnollisen laskemisen perusedellytys. 

Skigaragesta oikeat välineet rinteeseen, parkkiin ja takamaastoon

Laskuväline- ja suksikaupassa ei kannata tuskastua, vaan luottaa ammattilaiseen ja kääntyä hankinnoissa Skigaragen puoleen. 

Esillä on uskomattoman hieno valikoima välineitä alamäkihommiin jo heti syksystä.

Skigarageen kannattaa tulla tutustumaan laajaan tarjontaan eri suorituspaikoille tarkoitettuihin välineisiin. Myymälässä pääset hypistelemään ja vertailemaan eri valmistajien vaihtoehtojaHeti myymälään saavuttaessa tiedät tulleesi oikeaan osoitteeseen – lumoava alppimaisema vie ajatukset automaattisesti ikimuistoisiin talven rinnepäiviin.

Kauden viileimmät uutuudet löytyvät myös valikoimasta. Laskijan mieltymyksistä riippuen löytyy Twintip-sukset niin pienemmille temppuilijoille kuin isoa ilmaa hakeville taitureille. Omille ladulle haikailevat voivat valita kevyet vaellussukset tai eri levyisiä all mountain -suksia.

Perinteisempää tyyliä edustavat rinnesukset ovat myös edustettuna moninaisesti Skigaragen suksikaupassa. Tulevia rinnetykkejä palvelee oma Race Shop -osasto.  Kauden uutuutena on laaja valikoima myös lumilautoja ja lautamonoja. Valikoimassa tarjolla myös muut tykötarpeet, kuten nousukarvat.

Uusien istuvien monojen hankinta on helppoa Skigaragen asiantuntemuksen avulla.

Asiantuntemuksesta apua monojen ja varusteiden hankintaan

Nautinnollinen laskeminen alkaa jaloista ja oikein istuvista monoista. Skigaragen avulla löydät itsellesi hyvin istuvan vaihtoehdon monovalikoimastamme – ja kaiken lisäksi helposti!

Full Tilt lounge johdattaa luontevasti myymälään, joka tarkemmalla tutustumiselle tuntuu todelliselta mäkikansan karkkikaupalta. 

Älä lykkää monojen hankintaa enää eteenpäin, vaan astu Boot Doc -jalkaskanneriin ja siitä alkaa uusien monojen sovittaminen. Näytölle piirtyy kolmiulotteinen kuva jaloistasi. Kun jalan pituus, leveys ja rintavuus ovat tiedossa on päästy oikaisemaan monta vaihetta sinulle sopivan monon löytämiseksi. 

Kaikkien meidän jalat ovat yksilöitä ja monojen ulkokuorta muokkaamalla voidaan helpottaa painepisteitä jalassa. Aina monojen muokkaamiseen ei ole edes tarvetta, kun monon alkuperäinen pohjallinen korvataan paremmin istuvalla Boot Doc -muotopohjallisella. Tukeva sukka jalkaan ja yksilöllinen pohjallinen monoon, niin päivä mäessä sujuu varmasti mukavammin.  

Nykyaikaiset suojavarusteet ovat mukavia, toiminnallisia ja vieläpä nättejä.  Skigaragessa pääset sovittamaan esimerkiksi parhaat kypärät ja niihin saumattomasti istuvat laskettelulasit. Laseissa vaihtoehtoja on paljon alkutalven kontrastia vaativista keleistä kevään aurinkoisille hangille. Helpoiten linssin vaihto käy magneettikiinnitteisellä linssillä. Skigaragen kypärävalikoima on laajentunut myös merkittävästi. Esillä on kauden trendikkäimmät värit, niin radalle kuin parkkiin. Uudet keveät, notkeat ja liki huomaamattomat selkäpanssarit ovat yleistyneet myös harrastelijakäytössä ja niistä Skigaragessa on myös hyvä valikoima.

Sukset, siteet, monot ja kaikki muut laskuvarusteet hankit helposti täyden palvelun Skigaragesta.

Hangella hyvin luistava ja jäisellä rinteellä pitävä suksi tai lauta on merkittävä turvallisuus- ja mukavuustekijä. Skigaragen huollossa laitetaan laskettelu- ja murtomaasukset sekä lumilaudat loistavaan kuntoon ammattitaidolla. Jos kotona on intoa ja tiloja tehdä voiteluita ja kanttien teroituksia itse, löydät myymälästä myös laajan valikoiman huoltotarvikkeita ja -välineitä.

Tervetuloa ostoksille!

Skigarage.net  / Mankkaan Suksihuolto

Myymälä avoinna

  • Ma-Pe 10-19
  • La 10-16

> Nopeiden toimitusten verkkokauppa palvelee 24/7 osoitteessa skigarage.net

Liittymällä #luntapäin klubiin saat uusimmat uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.
Seuraa Skigaragea myös Facebookissa ja Instagramissa.

*Poimintoja Skigaragen Facebook-kommenteista.

Teksti ja kuvat: Skigarage


Avainsanat:
, , , , , , , , , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Skigarage.net on suomalainen suksikauppa verkossa ja kivijalassa
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,80/5 - 5 ääntä)
Loading...