Advertoriaali, Lumimatkat

Hae lainaa seuraavaan seikkailuusi vertailupalvelun kautta

Elämän isommat hankinnat on helppoa toteuttaa lainarahalla. Ei ole kuitenkaan lainkaan yhdentekevää mistä luottoa haetaan. Edullinen ratkaisu löytyy varmimmin lainavertailupalvelun avulla.

Vaikka poikkeusolot ovat vähentäneet ulkomaanmatkailua huomattavasti, olemme Suomessa onnellisessa asemassa ulkoilu- ja talviurheilumahdollisuuksien suhteen. Kotimaanmatkailu on turvallista ja täynnä mahdollisuuksia, mutta toki elämyksistä joutuu edelleen maksamaan, varustehankinnoista puhumattakaan.

Säästöt ovat erinomainen puskuri pahan päivän varalle, esimerkiksi äkillisen työttömyyden kohdatessa, jolloin lainarahaa on vaikeaa tai liki mahdotonta saada. Säästöjen käyttäminen kulutukseen ja matkailuun on yleistä, mutta säästöille on yleensä parempia käyttökohteita. Matalariskiset sijoituskohteet ja säästötilit ovat hyviä tapoja saada säästöille kasvua eikä hieman suurempienkaan menojen rahoittamista lainalla tulisi turhaan pelätä. Lainat tulee kuitenkin ehdottomasti kilpailuttaa.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Näin rahoitat reissusi lainalla järkevästi

Lentojen, välineiden ja majoituksen vertailu on monelle luonnollinen osa matkasuunnittelua. Tämä onkin järkevää, sillä voit saada saman tuotteen tai palvelun huomattavasti edullisemmin, kun et valitse ensimmäiseksi eteen tulevaa vaihtoehtoa. Sama pätee lainoihin ja luottoihin.

Laina on järkevä rahoitusmuoto silloin, kun sen kulut ovat suhteellisen edulliset ja se on mitoitettu lainanottajan maksukykyyn nähden sopivaksi. Huomioitavia lainakuluja ovat koron lisäksi mahdolliset avaus-, laskutus,- ja hallinnointimaksut. Sopiva laina on sellainen, jonka voit maksaa takaisin suhteellisen lyhyessä ajassa ja jonka maksusuunnitelmaan voit sitoutua vaikka tulosi väliaikaisesti pienenisivät.

Edullisin rahoitusratkaisu löytyy vain mahdollisimman monia lainantarjoajia vertailemalla ja tässä vertailupalvelu on suureksi avuksi. Omalaina.fi on täysin ilmainen vertailupalvelu, joka tekee lainojen kilpailuttamisesta vaivatonta. Mukana on yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa, joten kilpailuttamalla saat useita lainatarjouksia vain yhdellä hakemuksella. Lainaa voi hakea 100 – 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Omalaina auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä hakiessasi lainaa. Mitoita lainanotto aina omaan taloudelliseen tilanteeseesi sopivaksi ja ole realistinen maksukykysi suhteen.

Vakaassa taloustilanteessa suhteellisen lyhytaikainen ja matalakorkoinen laina on säästöjäsi parempi tapa rahoittaa uusi seikkailusi. Kilpailuttamalla löydät nettilainojen parhaimmiston vaivatta ja voit toteuttaa unelmasi lyhyelläkin varoitusajalla.

Teksti: Omalaina.fi
Kuvat: Shutterstock

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)


Avainsanat:
,
Arvostele artikkeli:
Hae lainaa seuraavaan seikkailuusi vertailupalvelun kautta
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 2 ääntä)
Loading...