Kuvailu, Muuta, Off-Season, Topi Leikas Photography

Etelän lomalla

Julkaistu: 04.4.2014

Nyt on vierähtänyt jo reilu viikko täällä etelässä eli Espoossa. Jännä fiilis kun ei ole mitään työ- tai kouluvelvollisuuksia, vaan voidaan vain relailla. Pohjoisessa loistavat kevätkelit meneillään, joten hieman piti itsellekin perustella miksi vaihdamme maisemaa. Päädyimme näihin syihin: 1) Kroppa tarvitsee huilia. Molemmilla meillä on ollut isompaa ja pienempää huolta varsinkin jalkojen kanssa. Toivottavasti saadaan loppukaudesta taas kaikki irti. 2) Opiskelupaikka pitäisi hoitaa, sillä hiihdonopettajan työllä ei kummoisesti elä, etenkään kesällä. Näimpä hoidimme yhteishaun ja aloimme lukemaan. 3) Joka tapauksessa Eetulla tiedossa Åren reissu ja kiva nähdä muutakin maailmaa välillä.

To Do -listalla oli shoppailu, kaverit, treenaus, lukeminen, lonkkuilu jne. Aika hyvin ollaankin toteutuksessa onnistuttu:

Tiet oli jo suht hyvin puhdistettu hiekoista mm. Matinkylässä. Kuva: Topi Leikas.

Vähän oltiin pettyneitä tarjouksiin, mutta onneksi Tapiolan Stadiumista löytyi -75% lauta sekä siteet Ainolle. Testaaminen silti venyy sopivia kenkiä odotellessa. Normi urheiluliikkeistä kun ei tahdo laskettelu- ja lautakenkiä 37 kinttuun löytyä.

Keskiviikkona käytiin tsiigaamassa North of The Sun – surffiseikkailuleffa TwentyKnotsin järkkäämässä häppeningissä.

Lauttasaaressa meri hohtaa kutsuvana.

Huomenna suuntaammekin ensimmäistä kertaa kohti Sappeeta. Ainakin kehuttu parkki tulee olemaan tulessa siellä järjestettävän Suomitourin osakilpailun johdosta.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

A&E

ps. tsekkaa lisää kuvia klikkaamalla oikeasta laidasta instagram ja flickr -painikkeita.