Sappee, Topi Leikas Photography

Ei sapeta laskea Sappeella

Julkaistu: 09.4.2014

Kymmenen huilipäivän jälkeen olikin tullut jo pieni polte mäkeen. Kun Sappee vielä sponssasi meille hissiliput, niin tottakai oltiin heti valmiita tutustumaan uuteen paikkaan! Lauantaipäivä oli aurinkoinen ja lämmin, mutta väkeä ei rinteessä paljoa ollut. Mäet olivat yllättävän hyvässä kunnossa, vaikkakin kauden lopun huomasi lähestyvän kovaa vauhtia.

Sappeen rinnevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Oikeestaan vain jyrkät mustat rinteet puuttuvat. Loistavat parkkimahdollisuudet korvaavat kuitenkin puutteen. Mökit, lipunmyynti ja parkkipaikat löytyy hauskasti rinteen päältä ja myös lasten rinteet sijaitsevat poikkeuksellisesti ylhäällä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Suomitourin viimeinen osakilpailu skabattiin samaan aikaan isossa parkissa, jossa hypyt ovat kyllä miehekkään kokoisia. Lisäksi Sappeella on vielä pienempi parkki sekä crossirata.

Syömässä käytiin Huipussa, jossa tilaa olisi riittänyt kyllä muillekin. Tilat olivat siistit ja avarat, mieluusti haukkaa lounasta tuollaisessa paikassa.

Kaikin puolin keskuksesta jäi positiivinen kuva ja voisi olettaa, että varsinkin lapsiperheet ja parkkijyrät viihtyvät. Sappeelle on täältä etelästä melkein parisen tuntia ajoaikaa. Jos asuttais vaikka Hämeenlinnan tai Tampereen suunnilla niin olisi ihan eri asia ja tulisi varmasti käytyä!

A&E