Kuvailu, Muuta, Revontulet, Ylläs

Pohjan ja taivaan väliltä

Julkaistu: 01.1.2015

Oikein hyvää uuttavuotta! Tulkoon tästä taas asteen verran edellistä parempi. Täällä keli vetäs tänään plussalle… Putskut meni, mutta pohjat tulee nyt onneksi hyviksi. Uusia vehkeitä ei ole pahemmin tuolla luonnossa kannattanukkaan ulkoiluttaa. Sillä hyvästä pehmeästä lumesta huolimatta, koli koli, sydäntä riipivä jyske on tullut liian tutuksi.

DSC_0140

Kylmän & kirkkaan viikon jo perinteinen göndöölikuva.

Footbalance -pohjalliset on sentään ollut käytössä. Ne toi hiihtokoppiin porinaa erikoispohjallisista ja niiden hyödyistä. Keiden pitäisi käyttää? Ja kenen suosituksesta? Auttaako ne oikeasti mm. virheasentojen korjaamisessa? Vai voiko ne jopa aiheuttaa niitä?Noh, laitettiin uuniin ja sujautettiin kenkiin, jotta selviäisi.

DSC_0048

Eipä liity aiheeseen, mutta eikös näitä nyt mielummin katsele kuin karvasääriä tai käytettyjä sukkamehupohjallisia?

Kovasti varoiteltiin, että alkuun saattaa polvet ynnämuut paikat kipeytyä. Asteittain pitäisi ajaa sisään ja viikon kulutta käyttää mahdollisimman paljon. Eipä kuitenkaa odoteltu vaan kokoajan olivat käytössä. Eetu jätti omat Burtonin pohjalliset alle ja näin saatiin hieman isoiksi venyneet kengät täydelliseen mittaan. Aino taas vaihtoi kokonaan pohjalliset vanhojen tilalle. Mitään järisyttävää ei kuitenkaan tapahtunut. Eetun jalkaholvit oli ajoittain kipeät, joihin pohjalliset varmasti vaikuttivat. Arveluksi jää, onko pohjalliset myös olleet lieventämässä Eetun säären kalvojen kipeytymistä. Aino taas ei juuri eroa huomannut, joskin mukavilta tuntuvat jaloissa sen aikaa kun jalat vielä tuntevat jotain. Seuraaviksi tarvitaankin lämpöpohjalliset.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

A&E

Avainsanat:
,