Eetu, Topi Leikas Photography, Ylläs

Pehmeästi parasta!

Julkaistu: 17.12.2015

Tervehdys tunturista!

Kyllä on saanut olla suu hymyssä. Ennen reissua uhkuttiin kuvailevamme ja eikä näköjään turhaa. Hissinousut voisi laskea kahden käden sormin, sillä rinteiden ulkopuolella on tullut paljon temuttua pehmeässä lumessa. Hemmetin rankkaa touhua enkä muista milloin olisi viimeksi ollut mehut näin poissa. Kaikki kuitenkin sen arvoista. Säät on suosinut mitä nyt huipulla tuuleskelee välillä. Revontulten kanssa on myös ollut epäonnea eli aina kun taivas on kirkas niin on hiljaista ja aina kun mittarit näyttää aktiivisuutta niin on ollut taas pilvistä. Eipä tuo kuitenkaan paljon mieltä paina. Täytyyhän tässä ehtiä vähän nukkuakin.

Mäessä homma siis toimii. Me löydettiin hyvät spotit alkuviikosta ja ollaan rakenneltu vähän hyppyreitä ja kuvailtu putskua. En muista koskaan laskeneeni näin monena päivänä näin hyvää lunta täälläpäin. Ihan mahtavaa aikaa ja tuntuu että taas ollaan menty eteenpäin laskemisessa. Niin ja pahoittelut jatkuvasta hypetyksestä, mutta täytyyhän sitä nyt kun kerran on aihetta! Tässä parit kuvat touhuista.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

DSC_8159

DSC_7582Kuva: Topi Leikas http://topinlife.1g.fi/

DSC_7658Kuva: Topi Leikas http://topinlife.1g.fi/ DSC_6959Kuva: Topi Leikas http://topinlife.1g.fi/

Katottiin sääennusteesta, että uutta lunta alkaa tulla lisää, joten otettiin tänään pakollinen välipäivä mäestä. Käytiin Headiltä hakemassa sukset alle ja lähdettiin vähän sivakoimaan metsän siimekseen – kamerat tietty mukana ;)

DSC_9521Topi ottaa kyltistä mallia.

DSC_9333

DSC_9572Aurinkotuvan legendaariset porot tuli myös tervehdittyä.

Huomiselle ennustettu taas runsaita lumisateita, joten eiköhän jatketa rinteessä puuterin seassa leikkimässä :)

-E