Eetu, Reissut, Revontulet, Tapahtumat

Fiilistelijät Free’kendissä

Julkaistu: 05.4.2016

Moroo!

Viime viikonloppu vierähti keväisellä Pyhätunturilla. Reissu toteuttettiin samalla idealla kuin aikaisempi helmikuun piipahdus, josta voit lukea lisää TÄÄLTÄ. Topi hoiti siis Pyhä Ski Resortin instagramia ja minä nautiskelin ikään kuin siivellä. Jos viimeksi oli harmaata, mutta törkeesti putikkaa, niin nyt saatiin sitten nauttia auringonpaisteesta sekä korppulumesta.

Kuva: Topi Leikas

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Tällä kertaa meidän visiitin aikana Pyhällä vietettiin vapaalaskijoiden viikonloppua, Free’kendiä. Tapahtuman aikana pääsi hakemaan oppia vapaalaskuklinikoilta, testaamaan tulevia välineitä sekä haastamaan itseään kolmessa eri kilpailussa. Itselläni alkuperäinen suunnitelmani skabailla muuttui enempi atmosfäärin fiilistelyksi, sillä polvi tarvitsee nyt hiukan huilia. Jokatapauksessa mukavaa oli, sää helli ja kisailut ym. ohjelmat päästiin viemään läpi melko keväisissä merkeissä. Loistavaa, että tälläisiä tapahtumia järjestetään!

Perjantaina kisattiin ensin Banked slalom tyyppisellä radalla mies miestä vastaan periaatteella Joker ridessä ja sen jälkeen hikoiltiin vielä Poker randossa. Lauantaina oli sitten Haglöfs freeride -kisa Aittakurussa, jossa vahvat reidet olivat tarpeen. Lumi oli melko haastavaa – suurimmaksi osaksi jäätä, mutta paikoin aurinko oli pehmentänyt mm. alastuloja aiheuttaen useampiakin kuperkeikkoja. Se lievitti samalla vähän orastavaa kilpailukuumettani. Eiköhän sitä olisi nytkin selvitty alas (sillä ainakin riehuttua tuli liikaa) – mutta ehkä ensi vuonna sitten ;)

DSC_1870Joker riden loppusuora tarjosi haastetta eikä pannutuksilta vältytty.

DSC_3581Aittakurussa yleisö sai lauantaina ihailla laskuja hyvässä säässä.

DSC_2023Terveiset lähetetty keväisestä tunturista. Kuva: Topi Leikas

DSC_3730Vikana iltana päästiin vielä ihailemaan revontulia. Aikamoinen show, josta kuulette vielä..

Nyt vähän huilia ja katsotaan mitä kevät tuo tullessaan. Muistuksena vielä, että kannattaa seurailla Facebookista ja Instagramista nopeampaa päivittelyä seikkailuista.

-E