Björkliden

Etusivu Foorumit Kohteet Ruotsi ja Norja Björkliden

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Teha 1 vuosi, 6 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #16594 Vastaus

  saara
  Jäsen

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/ruotsi-ja-norja/bjorkliden/

  #172750 Vastaus

  Teha

  Todella kiva paikka, ainut ISO miinus on Riksun ja Narvikin kanssa sama – sijainti, mikä tekee ajomatkasta toooooooooodella pitkän.

  Vaasasta maata pitkin E8, E4 ja E10 pitkin ajeltuna näkyisi tulevan 920 km matkaa. Toki omassa rauhassaan viihtyvänä arvostaa perille päästyään, kun ei tartte jonottaa minnekään ja kaikkialla saa henkilökohtaista palvelua.

  Arvioista uupuu äkkiseltään ainakin maininta Kåppasliftenin juurella sijaitsevasta SnöBarenista, missä voi elpyä mukavan kokoisella terassilla, nauttia auringosta ja napostella pientä rinnehyvää – Omille eväille ei täällä kuiitenkaan ole ”tilaa”, sillä suunnattu maksaville asiakkaille.

  Grytliftenin juurella taasen on enemmän omien eväiden nautiskeluun ja makkaran/pihvin paistoon suunnattu kota, joka passaa sydän talven pakkasilla myös lämmittelyyn – puitteista huolehditaan firman puolesta, joten tulitikkujakaan ei välttämättä tarvitse mukaan pakata.

  Solhyllanin mökit on mukavaa luxusta, minne mahtuu isommallakin porukalla – toki varsin ARVOKASTA asumista, mutta jos pätäkkä ei ongelma suosittelen lämpimästi.

  Låktatjåkko on legenda ja laiska ottaa tampparikyydin, siinä missä ToppTur jannu nitkuttaa perille nousukarvoin – pelkkiä murtsikkoja en lähde suosittelemaan, loputon haarakäynti ylämäkeen tahtoo käydä lopulta liiaksi voimille ja vie jossain vaiheessa maun koko touhusta.

  Ruoka ylhäällä on hyvää ja VOHVELIT legendaarisia.

  Jos mukana on kartta ja junan aikataulut, pääsee huipulta laskemaan alas Låktan juna-asemalle, millä pääsee nokkelasti takaisin Björkkikseen – kuvio kannattaa kuitenkin selvittää ennakkoon, ettei tule ns. liiaksi mutkia matkaan.

  Tykkään!

  #176978 Vastaus

  Juice

  Mistä voi varata majoituksen? Ja paljonko noin maksaa yö?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Björkliden
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">