Hemsedal

Etusivu Foorumit Kohteet Ruotsi ja Norja Hemsedal

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Juha 1 vuosi sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4512 Vastaus

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/ruotsi-ja-norja/hemsedal/

  #39042 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Käynnistä on jo aikaa, mutta Hemsedalin paras puoli eli maasto on ennallaan. Mittavan korkeuseron ja suuren rinnemäärän vuoksi hoidettua laskettavaa riittää. Rinteistä jäi jopa erinomainen mielikuva. Myös parkki oli iso ja laadukas.

  Silti parhaat kokemukset jäi alueen offareista. Røgjin-yläasemalta takamaaston puolelle lähtevä legendaarinen Gummiskogen-lasku on mainio, mutta sen verran suosittu että muitakin jälkiä maastosta löytynee. Takaisin hisseille pääsee alaosan maantien tavoittamisen jälkeen näppärimmin autokyydillä.

  Tinden-huipun takana oleva kukkula on nopeasti nousukarvoilla tai lumikengillä valloitettavissa. Täällä ei kuitenkaan muiden jälkiä näkynyt, ja lasku oli hieno. Yöelämääkin väittävät Hemsedalissa olevan.

  #205918 Vastaus

  Patrik

  Poikkeuksellisen kauniiden maisemien lisäksi Hemsedal tarjoaan pohjoismaiden korkeimmalla sijaitsevat rinteet joista harrastajatasoinenkin laskettelija voi nauttia täysin rinnoin. Majoitusta suoraan rinteiden vierestä löytyy runsaasti ja esim omassa hotellissamme oli myös elintarvikekauppa. Lyhyt lento Suomesta ja vuokra-auto on kätevä yhdistelmä vaikkei itse kohteessa autoon koskettu kertaakaan 5 päivän aikana..
  Hintataso on sama kuin Suomen Lapissa. Suosittelen lämpimästi, tulemme varmasti uudestaan.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Hemsedal
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">