Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Kohteet

SkiStarin 150 päivän hiihtokausi lumitakuulla käynnistyi

SkiStarin hiihtokeskusten kausi 2018/2019 käynnistyi, kun Sälen, Vemdalen, Hemsedal ja Trysil pyöräyttivät hissit käyntiin 30.11.2018. SkiStarin kohteista löytyy useita uudistuksia alkaneelle kaudelle.

Varhain perjantaiaamuna 30.11. jonossa oli jo joukko innokkaita laskettelijoita, jotka halusivat päästä Sälenin, Vemdalenin, Hemsedalin ja Trysilin hiihtokohteiden rinteisiin ensimmäisten joukossa. Viime aikojen talvisää on tehnyt Ruotsin ja Norjan tuntureista todellisen talven ihmemaan, ja perjantaina 7. joulukuuta avautuu myös MM-kisojen isäntänä toimiva Åre. Ruotsin ja Norjan keskusten hiihtokausi on pitkä ja päättyy vasta toukokuun alussa.

– Avasimme nyt kauden, ja edessä on 150 hienoa laskettelupäivää. Kaikki hiihtokohteemme sijaitsevat erilaisessa maastossa, ja niissä on erilaiset olosuhteet. Kaikille on kuitenkin yhteistä se, että lunta riittää varmasti. Annamme pohjoismaisille hiihtokohteillemme ainutlaatuisen lumitakuun, jonka ansiosta asiakas voi muuttaa varaustaan tai saada rahat takaisin, jos emme pysty tarjoamaan lupaamaamme hiihtotuotetta, SkiStarin tiedotuspäällikkö Linda Morell sanoo.

– Meillä on tänä talvena paljon jännittäviä uutuuksia ja tapahtumia. Ehdoton kohokohta ovat Åressa järjestettävät alppihiihdon MM-kisat, jotka alkavat 4. helmikuuta 2019, Morell sanoo.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

SkiStar Sälen

Talvikauden 2018/19 uutuuksia

  • SkiStar Sälen: Pohjoismaiden nykyaikaisin kahdeksan tuolin pikahissi otetaan käyttöön Hundfjälletillä 14.12. Hundfjälletille tulee myös uusia rinteitä, SkiStar Fun Ride ja tehostettu lumijärjestelmä. Alueelle rakennetaan useita uusia mökkejä, ja keväällä aloitetaan SkiStar Lodge Hundfjälletin rakennustyöt.
  • SkiStar Åre: 4.–17.2.2019 Åre isännöi kolmannen kerran Kansainvälisen hiihtoliiton alppihiihdon MM-kilpailuja, jotka ovat olympialaisten jälkeen maailman suurin talviurheilutapahtuma. SkiStar on virallinen sponsori näissä kisoissa, joista tulee ainutlaatuinen tapahtuma täynnä jännittäviä kilpailuja ja kokemuksia.
  • SkiStar Vemdalen: Monia uusia majoitusvaihtoehtoja ja painopiste koko perheen elämyksissä: muun muassa aiempaa enemmän Valle-esityksiä ja uusi, liukukäytävällä varustettu lastenalue Storhognassa.
  • SkiStar Trysil: Suositun hiihtomaja-alueen kehittämistä jatketaan: uusi lastenhissi, kaksi uutta lastenrinnettä, joissa on käytetty hauskoja Valle-elementtejä, ja uusi lumijärjestelmä.
  • SkiStar Hemsedal: Viime sesongin suuri menestys SkiStar Fun Ride saa uusia elementtejä ja ääniä, ja lastenalueelle lisätään uusi lastenhissi ja uusia lastenrinteitä. Kaikki hiihtokohteet sijaitsevat erilaisessa maastossa, ja niissä on erilaiset olosuhteet.
  • SkiStarin lumitakuu: SkiStarin pohjoismaisia hiihtokohteita koskevan lumitakuun ansiosta asiakas voi muuttaa varaustaan tai saada rahat takaisin, jos SkiStar ei pysty tarjoamaan luvattua hiihtotuotetta. Jos lumitakuu ei täyty kohteessa, johon varasit matkan, voit siirtää varauksen johonkin muista pohjoismaisista hiihtokeskuksista. Lumitakuu koskee kaikkia pohjoismaisia hiihtokohteita 16.12.2018 alkaen hiihtokauden loppuun keväällä 2019.

Lähde ja kuva: SkiStar


Avainsanat:
, , , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
SkiStarin 150 päivän hiihtokausi lumitakuulla käynnistyi
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 1 ääntä)
Loading...