Parra

Foorumit Kohteet Keski-Suomi Parra

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 1 vuosi sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 30.10.2016 klo 22.25 #183279

  simovunn
  Administrator

  Parra oli kevään 2016 käyntimme perusteella pieni, mutta pirteä koko perheen laskettelukeskus. Palvelu pelasi erinomaisesti ja etenkin eri ikäisille lapsille ja parkkijibbailijoille oli rakennettu vallan mainiot fasiliteetit. Haastetta kaipaaville rinnetykittäjille en hiihtokeskusta välttämättä suosittelisi, vaikka punaisessa ykkösrinteessä pystyy hieman vauhtiakin keräämään.

  Parkki oli monipuolinen ja vaikutti soveltuvan etenkin aloitteleville ja keskitason parkkilaskijoille. Isoimmat pro-tason boksit puuttuvat.

  Lastenrinteeseen oli panostettu, rinteessä oli pieniä kumpuja ja hyppypaikkoja, pieniä pujottelukeppejä ja pehmoportti. Helppokäyttöinen naruhissi mahdollistaa junioriosaston itsenäisen laskemisen. Sininen kakkosrinne oli myös aloittelevammille laskijoille yhtä riemua. Rinteessä on hauska puolikaaren mallinen muoto, matkalta löytyy muutamia helppoja hyppyreitä ja loivia aaltomaisia kumpareita joista etenkin pikkulaskijat huusivat jihaata. Pulkkamäki ja grillikodat ovat hieno lisä.

  Ravintolan tarjonnan taso yllätti laadullaan. Ruokallistalla oli varsin tyypillistä hampurilaispitoista annosta, mutta maut olivat kohdallaan. Parrassa tehdään hyvää työtä uusien laskijoiden auttamiseksi harrastuksessaan eteenpäin!

  17.10.2012 klo 20.36 #4613

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/keski-suomi/parra/

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Parra
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>