Horisontissa Sierra Nevada
Kohteet, Lumimatkat

Sierra Nevada – yhdistä rantaloma ja laskettelu

Etelä-Espanjan Aurinkorannikolla sijaitseva Sierra Nevadan vuoristo tarjoaa laskettelulle hienot puitteet ja mahdollisuuden yhdistää samaan matkaan myös rentoa rantalomailua.

Yli sata kilometriä rinteitä

Sierra Nevadan Välimeren rannikkoa myötäilevät vuoret kohoavat yli 3 000 metrin korkeuteen muodostaen Alppien jälkeen Euroopan toiseksi korkeimman vuoriston.

Sierra Nevadan korkein huippu on 3 482 metriä, ja yhteensä 16 huippua yltää yli kolmeentuhanteen metriin. Rinteitä alueella on yhteensä yli sata kilometriä.

Laskettelu ja rantaloma samassa paketissa

Sierra Nevadalla lasketteluloman voi kätevästi yhdistää rantalomaan. Vuoristo sijaitsee Espanjan Aurinkorannikolla, Costa del Solilla, jossa on talvisaikaankin leppeä ilmasto.

Mainos
Mainos

Sierra Nevadalla sijaitsevan Solynieve-keskuksen nimikin on kuvaava: se tarkoittaa lunta ja aurinkoa. Sierra Nevadalta käsin voi myös tutustua kulttuuriin. Maakuntapääkaupunki Granada on vain lyhyen matkan päässä. Sieltä löytyy muun muassa historiallinen Alhambran palatsi. Tämä muslimien rakentama palatsilinnoitus on Unescon maailmanperintökohde.

Mukavat majoituspuitteet hiihtolomalle tarjoaa Hotel Melia Sierra Nevada. Hotellissa on kylpylä, jossa on hyvä rentouttaa kehoa hiihtopäivän päätteeksi.

Lue lisää:
Sierra Nevada -hiihtokeskusesittely Lumipallossa
Rantapallon kohdeopas Espanjaan

Lähde: Hotels.com
Kuva: iStockphoto


Avainsanat:
,
Arvostele artikkeli:
Sierra Nevada – yhdistä rantaloma ja laskettelu Horisontissa Sierra Nevada
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3,38/5 - 8 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

  • muruz sanoo:

    Lisäinfosta kiinnostunut

    Vastaa

  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.