Ajankohtaista, Kilpailu, Kohteet, Lumimatkat

Hiihtomatkailukysely 2014 – Osallistu ja voita hotellimajoitus tai lahjakortti!

Minne aiot laskemaan? Missä on paras rinnekulttuuri? Osallistu Lumipallon ja Hotels.comin kyselyyn.

Lumipallo järjestää yhdessä Hotels.comin kanssa kyselyn, jossa kartoitamme laskuharrastajien hiihtomatkailuaikeita ja mielipiteitä.

Missä aiot laskea tänä ja ensi vuonna? Mikä on hiihtokohteessa tärkeintä? Mikä rinnekulttuurissa kaipaa eniten parantamista? Kerro meille! Käytämme kyselyn tuloksia palvelumme sisällön parantamiseen. Kysely sisältää 26 kysymystä, ja siihen vastaaminen vie noin viisi minuuttia.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvomme kaksi palkintoa: yksi kahden yön majoituspaketti hotelli Rantasipi Rukahovissa Rukatunturilla, sekä yksi 200 euron arvoinen Hotels.comin lahjakortti. Lahjakortin voit käyttää vapaasti missä tahansa Hotels.comin kohteessa – vaikkapa pitkän viikonlopun laskureissuun! Arvonnan järjestää Hotels.com.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Vastausaika kyselyyn on päättynyt!

Hotelli Rantasipi Rukahovin esittely

Majoitu mukavasti Rukan sydämessä, aivan rinteiden vierellä. Hotelli Rantasipi Rukahovi on täyden palvelun hotelli, joka on palkittu Suomen parhaana hiihtohotellina. Rantasipi Rukahovi tarjoaa majoitusta Rukalla mukavissa hotellihuoneissa ja tilavissa rivitalohuoneistoissa.

Rantasipi Rukahovista löydät saman katon alta monipuoliset ravintolat sekä ylelliset hyvinvointipalvelut kuten Ruka Day Span sekä saunajoogan.

Rukahovi on tunnettu myös joka viikko esiintyvistä huippuartisteistaan.  Perjantai on Rukahovissa bailu-perjantai, joka tarjoaa nuorekasta viihdettä asiakkailleen. Lauantai-iltaisin Rukahovissa tanssitaan elävän musiikin tahdissa.

Tutustu tarkemmin Rantasipi Rukahoviin Hotels.comissa

 


Avainsanat:
, ,
Arvostele artikkeli:
Hiihtomatkailukysely 2014 – Osallistu ja voita hotellimajoitus tai lahjakortti!
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,17/5 - 6 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.