Hyppää sisältöön

Helly Hansenilta uusi nopeasti kuivuva aluskerrasto

Vuonna 1970 Helly Hansen kehitti maailman ensimmäisen teknisen aluskerraston. Nyt yritys tuo markkinoille maailman nopeimmin kuivuvan aluskerraston.

Lifa Flow -uutuustuotteet ovat Helly Hansenin mukaan maailman nopeimmat lajissaan eli kuivumisessa.

Syksyllä ja talvella on tärkeätä pysyä lämpimänä ja kuivana

Tekniset alusasut ovat aktiivisen liikkujan perusvaatekappaleita. Kuiduista valmistetut tekniset kerrastot pitävät ihon kuivana ja lämpimänä siirtämällä kehon tuottaman kosteuden seuraavaan vaatekerrokseen tai ilmaan. Hyvää kosteudensiirtoa tarvitaan erityisesti syksyllä ja talvella.

– Syksyllä ja talvella on tärkeää pysyä lämpimänä ja tämä onnistuu ainoastaan pitämällä iho kuivana. Ulkoillessa tai urheilusuorituksessa hyvin hengittävä aluskerrasto on lähtökohta kaikelle muulle pukeutumiselle. Hyvä aluskerrasto toimii toisena ihona pitäen kankaan kuivan kerroksen lähellä ihoa. Uutuustuotteemme kuivuvat nopeammin kuin mikään muu baselayer, mikä tekee liikkumisesta mukavampaa ja minimoi kylmässä hikisenä urheilemisen aiheuttaman vilustumisriskin, kertoo Helly Hansenin Suomen maajohtaja Kai Kantanen.

Helly Hansenin uutuusmallistossa Lifa-polypropyleenineulos siirtää hien välittömästi pois iholta seuraavaan vaatekerrokseen tai antaa kosteuden haihtua ilmaan. Flow-teknologia puolestaan kierrättää ihon ja vaatekerroksen välillä olevaa ilmaa ja pitää ihon mahdollisimman kuivana. Lopputuloksena on maksimaalinen mukavuus muuttuvissa olosuhteissa ja vauhdikkaassakin menossa.

Lifa Flow -mallistossa on kolme erilaista tuotetta: baselayer-huppari, korkekauluksinen ja pitkähihainen paita sekä lyhythihainen t-paita.

Lähde ja kuva: Helly Hansen

Tutustu tarkemmin kerrospukeutumisen perusteisiin